jodå.

Ikväll vill jag bara till mina tjejer (jodå, alla har lyckats ta sig hem just denna helgen) och zippa på det röda. Tjejer, skicka en mysig hälsning till mig sen? Saknar er så. Eller min syster och Julia som styrt värsta halloween festen, med rökmaskin och spökvandring i gamle smedjan som säkerligen kommer bli helt awesome, den missar jag med. Istället sitter jag själv i min lägenhet, lite deppig och lagom uttråkad. Bara för att högskoleprovet skulle infalla just idag, jodå.
Jag får se fram emot veckan som kommer, då händer det en massa kul.

ME, MYSELF AND I

Jodå, tentan lämnades in igår. Firades med sushi och öl tillsammans med Hanna och Freddan. Fint ska det va!
Idag börjar nya kursen, men först ska jag ner på stan och köpa mig ett par jeans. Det är jag värd kan jag tycka.
Och så bjuder jag på ett gäng gif-bilder. Roligare än såhär blir det inte på en regning onsdag förstår ni.

underbara gif!

hold tight

Så trött. Men på tisdag så kan man andas ut igen. Sen lugnar de ner sig lite förhoppningsvis, gött!
Och då kanske det blir lite roligare här också.

way out west 2011

A DAY IN APRIL

Så sitter man här med sin första hemtenta någonsin. Känner att jag kanske inte har full koll på läget men att det i slutändan säkerligen kommer gå bra. Det brukar de ju göra. Men det är lätt hänt att tappa fokus och komma och tänka på andra saker. Som den här dagen i april, då bara roligt stod på schemat.SHAKE IT!

Nu ska jag in till Lund för lite fest. Och jag är PEPP!
Ha en fin torsdag mina vänner.GIF på en torsdag, fint ska de va.

ON THE ROAD!

Detta saknar jag, detta längtar jag efter. Nu var det på TOK för längesen jag var iväg och äventyrade (eller ja, hela sommaren var ju lite utav ett nytt äventyr och flytten till Malmö med givetvis, men ut och resa, ni vet!) och det är en stor del utav mig. Jag vet precis vad jag vill göra och med vem. Så ska vi börja planera då?


pics, weit

make light

Jodå, att hösten är kommen det vet vi ju alla sen ett tag tillbaka. Men fint är det, när man kan mysa ner sig i gosiga halsdukar men ändå gå med jackan uppknäppt. Tror ni förstår hur jag menar!
Och nu har skolan då verkligen dragit igång, jag har haft de otroligt chill hittills men the glory days are over och de tre kommande veckorna är de fullt upp, men det ska nog gå bra det med. Har ju givetvis en del kul inplanerat också. Köpenhamn på lördag tex!Och ni blir fler och fler som trillar in, välkomna mina kära vänner!

BACK IN THE DAYS!

Hade det jättebra hemma, med fokus på familjen. Ni förstår jag skulle göra en intervju med min farmor, det blev en ganska lång och väldigt fin intervju. Sen kom det att handla ganska mycket om minnen från när vi var små och gamla fotoalbum plockades fram. Fint det!
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Har typ tusen kort till jag skulle vilja göra såhär med. Har så många fin på oss och våra kusiner. Åh, så mysigt det är.

ÅH SÅ KUL!

I min syster och bästa väns sällskap är allt så kul, man är jämt så glad. Nu ska vi göra oss i ordning, fixa lite grejer. Sen ska vi åka till kusin Simpa och Lollo i Göteborg fortsätta att ha en massa kul.

INGEN VILA, HÖPPHÖPP!

Ingen vila här inte. Vaknade, tog en promenad, åt frukost, pluggade, packade de sista, städade lite. Nu ska jag gå till bussen, luncha på nation, gå på seminarium, ta en fika med Fredrika, sätta mig på tåg mot Falköping, kramkalas med min finaste syster, äta middag med pappa och Jenny och sen sitta uppe sent sent och bara prata, flumma och skratta med Emelie.


SHOWTIME!

Precis som filmen heter, trams&flams. Men oj så kul vi hade.eller
här!

TROPISKT!

De senaste dagarna har de varit riktigt gött väder, så pass bra att man kunnat gå barbent om man velat de! Hade ju som sagt finbesök med och helgen har varit fylld med massa skratt. Och senare ikväll kommer en liten film från helgen!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description