KPH

I fredags var det Köpenhamn som stod på schemat. Vi hade dock förväntat oss sol och plusgrader, men så blev det inte riktigt och därav inte lika mycket mys på stan som väntat. Men det blev lite shopping och mys för sen åka hem till Sofie, börja med maten och göra oss iordning för vad som blev en sjukt trevlig och galen afton tillsammans med sju fantastiska donnor.

tapas hos jenny!

Igår bjöds det på tapas hos Jenny med härliga tjejer. Otroligt gott, väldigt trevligt och mycket skratt.


Imorgon åker jag till Sofie i Köpenhamn. Vi ska strosa omkring och njuta av sol och plusgrader på dagen och på kvällen partaj. Köpenhamn håll i hatten! (kameran har äran att få följa med, PEPP!)

keep making me laugh

Fastän att jag har en hemtenta som ska skrivas så känns allt så himla bra. Har en en hel del kul som väntar framöver och jag känner peppen hela tin! Idag var det nästan lite vår i Malmö med, underbart.


we own the sky

Himeln är väldigt ofta väldigt fin här i Malmö. Som idag till exempel.so many memories.

När man börjar morgonen med ett långt telefonsamtal med världens bästa syster, det är fint det!


you are my sister
and i love you
may all of your dreams come true


a time ago

Jag trivs så bra här. Men ibland saknar jag verkligen Oslo-tiden, det var en sjukt fin tid, och Oslo är en väldigt fin stad. Här kommer ett litet bildregn kommer här:

HEART


Ena  halvan här ifrån Malmö, andra halvan direkt från Åre. Tillsammans det finaste hjärtat någonsin.

FRIDAY

I fredags kom Sofie hem till mig. Vi lagade god mat och drack vin innan de bar av mot Jessie, följt av några öl på Grand tillsammans med Lovisa, festlig kväll!Hoopas ni haft en finfin helg!