fredag i barcelona!

Det är fredag i Barcelona och allt är jättebra, vädret, shoppingen, festen och givetvis sällskapet, ja allt är jättebra.
Vi ska snart sätta oss och äta, sen blir det fest. Vi har blivit tipsade om Razzmatazz ikväll, så det ska vi nog prova på. Jag hinner inte skriva så mycket mer, det är fullt upp helt enkelt :) och det är jättekul.




Just det, sa jag att vi har jättefint väder? :)

nästa anhalt barecelona!

Jag sitter  ute i solen och bloggar, underbart.
Idag är det tisdag och Barcelona. Jag är så pepp!
Ne nu blir de lite mer solande och sen blir de en sista titt över packningen, och sen bär de av. Lööövely.
Nästa anhalt Barcelona då!


image297

i'm leaving for barcelona tomorrow!

Och hur gött låter de inte då? Jag pratade precis med Marie och idag hade dom 25 grader och sol, helt löövely. Det skulle bli bra väder hela veckan, sånt gillar vi. Vi är framme i Barcelona imorgon vid halv ett på natten, då ska Marie och Sara möta upp oss. Så åker vi hem till dem och lämnar väskorna, och sen går vi ut och tar en öl! Det känns ju inte annat än så rätt.

Ceccan och Karin kör ner oss till flygplatsen imorn :) Det tråkiga är att de åker iväg till Cypern 28e och vi kommer hem 29e, så åker om varandra liksom. Men what to do!

Jag är klar med plugget för dagen, och nu ska jag ge mig på packningen. Jag är kass på att packa förövrigt. Sen blir de nog lite promenad ikväll. Det är inte 25 grader här, men det är säkert 15 och sol är det!
Fridens!

det är vår, på riktigt.

Igår skulle de ju bli lugnt, bara några öl och ingen utgång. Men det blev mer än bara några öl och det blev utgång, i Skövde. Men jag hade det jättekul, och inträdet var ju gratis.   
Men idag var de jobb och baksmällan satt som en käftsmäll, men det var rätt lugnt idag så det var ju gööött de. Lite tråkigt med jobb idag dock, för det har varit jättebra väder och det är vår på riktigt nu.

Ikväll är det fest.
Jag ska snart träffa Sanna och Nate, vi ska till Mingus och dricka. Sen blir det Skövde och Bogrens när Cintia slutat. Det ska bli kulkulkul!


helg!

Fredag och helg, underbart. Bra väder är det också! Ett plus så.
Ikväll ska jag kika förbi förfesten hos Louise och vara lite social, kanske går på't lite, men det är jobb imorgon så det får bli rätt lugnt ändå. När de andra ska till Skövde ska jag nog träffa Sanna en sväng, vi kanske går förbi Mingus och äter lite, vi får se helt enkelt! Det var ett tag sedan vi sågs så det blir lövely.

Imorgon är det jobb med Nate, alltid lika najs asså!
Men nu ska jag som sagt på förfest :)
Ha en bra fredag kväll!
Jennifer.


:)

Skolan denna veckan har varit underbar, jättemycket inställda lektioner och jag har fått sovmorgon och slutat tidigt. Så har det varit rätt fint väder denna veckan också, och det gör ju allt så mycket lättare.

Igår hittade jag en jättefin väska till min balklänning, så nu är det bara skorna kvar. Hittade iofs ett par jättefina skor också, men inte till balen då. Men tänkte hålla mig tills Barcelona, där finns ju de mesta.
Idag började vi i klassen prata om vagn och sånt tillstudenten, och det kommer bli så bra så!
Jag känner mig nästan redo för studenten nu, det är mesta är faktiskt fixat.

Ihelgen blir det nog lite fest. På fredag blir de lugnt, men på lördag vankas det personalfest, vi har pratat så mycket om det, men det har inte riktigt blivit av. Men nu så verkar de bli de. Det blir Skövde och det var ett tag sedan jag var där. Så det känns kul!

Nu ska jag vidare. Det är kallt men fint väder idag. Blir nog en promenad.


tisdag och balklänning!

Det är tisdag och jag har hunnit med en del idag.
Det var skola och efter skolan åkte jag till banken för att fixa nytt kort, och sen var de en sväng förbi Mingus och tjöta lite, sen åkte jag till Annica för att prova balklänningen, och hon hade kommit jättelångt och den blir nog klar i början av nästa vecka. Den blir jättefin och jag är så nöjd. Nu ska jag hitta skor och väska som passar till den, men de hade jag tänkt kolla i Barcelona.
Sen har jag pratat med Henning idag, det var så längesen så det var jättegött att prata av sig lite.

Nu ska jag åka in till stan för att hämta Emelie, vi ska nog se ett One Tree Hill avsnitt och sen blir det sängen.
Det var nog allt :)

spring i bena!

Det är spring i bena, så jag och jessie tar en springtur på berget nu för det är vår ute.
Göttgöttgött säger jag!

en solig måndag.

Idag är jag helt slut efter helgen.
I fredags var de jobb till 00, och i lördags var de jobb 9-16 och direkt efter det var de kalas. Och kalaset höll på tills långt in på småtimmarna, närmare fem tror jag. Vi spelade Wii hela kvällen och jag har sån fruktansvärd träningsvärk efter boxningmatcherna, ojoj.
I söndags var de upp tidigt och gratta Viktor och sen ut till pappa och förberede inför ytterliggare ett kalas för Emelie.
Efter kalaset flängde jag vidare till familjen Karlsson för lite mys, och mys blev det. Min andra familj så att säga.
Så, så mycket sömn blev det inte men det har varit en toppen helg så det gör inte så mycket.
Men det känns som sagt idag, för jag är helt slut. Jag hade bara två lektioner idag, så det var ju skönt.

Idag blir det rätt lugnt, tror jag ska gå på plugget lite. Har lite att göra faktiskt.
Vi säger så!

in a happy place

Ytterliggare en vecka avklarad i skolan och det känns jätteskönt!
Ikväll är det jobb 15,30-00, och imorgon är de jobb 9-16 sen är det kalas och så får vi se vad som händer. Jobb är gött, pengar behövs ju alltid. Tror nog de blir lugnt ihelgen, blir så mycket framöver iaf.
Pratade precis med Marie och dom är i Barcelona nu och nu jag längtar jättemycket till jag och Jessie åker ner och hälsar på :) Det kommer bli så ball!

Men nu ska jag träffa Jessie lite och sen är de jooobbelijobb som sagt.
Fridens!


.

Det är onsdag, och sen är det bara torsdag och fredag sen helg! Helt underbart.
Det är bara två veckor kvar till Barcelona och det är najs. Jag trodde de var tre veckor kvar, men så kom Jessie och berättade att de bara var två, och det stämmer ju. Barca baby, Barca!

Har precis fått gjort lite på filosofin, och ska nog snart ge mig på lite pskylogi. Lika bra att ha gjort lite småplugg när det är rätt så lugnt i skolan känner jag. Det kommer nog bli stressigt framöver ändå!

Igår var de chill at my place med Marie och Jessie. Vi kollade film och åt lite godis. Jessie avvek lite tidigare men jag och Marie hade det lika trevligt för det :)

Ne, jag har nog inte så mycket mer att skriva.
Jag har ingen anning om vad som händer framåt kvällen, och det känns rätt gött faktiskt.
Vi säger så då, hejhej!

and birds go flying at the speed of sound

Idag började dagen med en inställd spanska lektion, och det kändes fruktansvärt knäckande då jag verkligen kände för en sovmorgon imorse när jag klockan ringde. Jag försökte vara lite effektiv och gå på plugget, men det slutade med att jag satt och pratade med Ceccan istället. Inte helt fel de heller asså.

Nu är jag hemma på en håltimma, och det var varit hemskt mycket håltimmar de senaste. Men jag har hunnit städa och fixa lite här hemma, och snart ska jag ge mig på lite spanska plugg. Inget måste egentligen, men vore bara gött att ha de gjort känner jag.

Nu tittar solen fram lite och jag är riktigt glad idag och så en pose på den.



all that noise, and all that sound
all those places that I have found
and birds go flying at the speed of sound
to show you how it all began
birds came flying from the underground
if you could see it then you'd understand

måndag igen

Måndag och ny vecka igen och idag är det bara 59dagar kvar till studenten, det är ju bara så mycket love på den.
Dessutom är naturkunskapsprovet avklarat, och det känns bra.
Efter skolan fick jag hoppa in och jobba, men det var en jättelugn kväll på jobbet så jag och Emil stängde lite tidigare. Rätt skönt eftersom jag börjar klockan åtta imorgon och har en lång dag i skolan.

Imorgon ska jag försöka hinna träna, det vore riktigt skönt faktiskt.
Ne, det var nog allt för idag.
Fridens!

en kväll utan dess like!

Igår skulle vara en lugn och mysig kväll, mysig var den och det blev lite urballning frammåt småtimmarna. Men de hade vi nog egentligen räknat med :) En kväll utan dess like tycker jag nog nästan man kan säga att de var.

Jag har en seg dag framför mig med massa plugg. Imorgon är det prov i naturkunskap och jag känner mig inte redo alls. Men ska bli skönt att få det gjort.
Jag ska nog försöka hinna med en promenad och lite chill ikväll. Men just nu är de plugg på schemat.
Ha de gott!


mys, pastasallad och vin.

Igår blev de lite jobb och mycket mys. Det var knytkalas hos Elin och de fanns massa små plock som bara var så gott. Och kul hade vi, vi hade möjligheter att flumma tillbaka till 80-talet om vi så ville.

Idag har de varit jobb och det gick bra, det var jättelugnt och rätt segt, men bra gick det.
Ikväll blir de mys hos mig. Det blir lite pastasallad och vin, vi har planerat en lugn kväll men vi får se. Vädret är fint och alla är på humör, så det kan nog bli mer än lugnt. Fast det gör inget isf, det vore bara kul.

Nu kommer Ceccan närsomhelst och jag ska fixa lite till.
En kort update bara.
Peace ouuuut!

sol, fredag och håltimma!

standing by a strength of my own

Så kände jag för att börja idag, gillar de och de passar in nu.
Det är en riktigt solig fredag och jag har håltimma. Jag tog mitt förnuft till fånga och åkte hem för att plugga lite och inte bara sitta i skolan och inte göra något. Håltimmar känns fruktansvärt onödiga men lyckas man göra något effektiv på dem så är de ju bra, och det ska jag ju göra idag. Lite spanska plugg innan lektionerna drar igång igen. Sen ska jag åka förbi mamma på jobbet och fika en snabbis, hon åker till Danmnark ihelgen så ska säga hejdå med.

Ikväll blir de lite jobb fram till nio, och sen ska jag träffa mina tjejer och mysa. Det ser med andra ord att bli en bra fredag, men lite lugnt får de blir för de är jobb imorgon med.
Men imorgon kväll blir de nog lite mys och mat hemma hos mig med tjejerna igen, lite inflyttningsmys hade jag tänkt mig. Fast vi får se hur det blir, mys blir de iaf. Behöver en lugn helg känner jag.

Men som sagt, skulle ju vara lite effektiv.
Ha en braaa fredag, för de tänker jag ha iaf!


woho!

Idag efter skolan åkte jag till Ceccan där jag även träffade Sanna.
Jag och Ceccan var så sugna på att göra något så vi åkte till lager en snabbis. Jag köpte ett par jeans, en tröja och så köpte vi varsina par solglasögon!
En riktigt bra dag och imorn ska vi chilla ännu mer. Göööött!

 

Men nu ska jag ut och gå med Cissi och Jessie. Det är riktigt vårväder ut för en gångs skull och de vill man ju ta vara på känner vi.
Hade gööött!

så var de tisdag, igen.

Det är tisdag och igår tog jag ledigt från min två lektioner för att bara vara hemma och plugga lite. Skönt.
Jag skulle börjat min dag med spanska, men den verkar vara inställd, lite surt så. Eftersom en sovmorgon hade suttit så fint just nu, men what to do.
Var ett litet tag sen jag skrev, men så jättemycket har inte hänt, eller jooo lite. 
I fredags var det jobb och sen träffade jag Jessie. Så en lugn och skön fredag.
I lördags fyllde Emelie år, så det var kalas för henne, ett riktigt trevligt och kul kalas. Jessie kom och kalasade med oss, vi tog några glas vin och sen beslöt vi oss för att dra vidare till förfesten. Där var tjejerna redan igång, och vi kom igång rätt snabbt vi med. Efter förfesten blev det efter många om och men terrassen, vi var lite för bekväma utav oss för att åka till Skövde. Men efter vi gått in på terrassen är de mesta svart. Lite jobbigt men jag hade ju kuul.
Nåja, i söndags var det en bakis dag. Men trots huvudvärken åkte jag och Jessie till Skövde en sväng och kollade lite. Det var 75% rea på glitter så vi köpte massa armband och halsband. Lovely! Vi hittade jätteballa solglasögon som vi måste inför skaffa oss till Barcelona och sommarn.
När jag kom hem var det fortfarande fint väder så jag och Marie tog en promenad och en pizza. Bakismat är fan gött asså och Marie är löööve. Vi pratade massa, och givetvis som alltid var Barcelona ett utav samtalsämnerna. Biljetterna är bokad och jag och Jessie åker ner 22-29april. Som jag längtar!

Nu ska jag vara effektiv och plugga fram till min nästa lektion.
PUSS!



Vilken trio!