KOM PÅ!

Jag kom på att PPP kan ju även stå för pepp-pepp-pepp! Vilket stämmer ganska bra in på de humör jag är på nu. Snart slutar vi jobbet och då är de full fart mot Malmö. Trevlig helg allihopa, vi hörs på söndag!


PPP

Det händer inte mkt just nu på dagarna. Jag jobbar, pluggar och tränar lite. Jag varken hinner eller orkar göra något mer typ. Dessutom måste jag ladda batterierna inför helgen. För imorgon åker nämligen jag och min vapendrage Jessie till bästa Agnes för att fira valborg i Lund och då kan man inte gå runt och vara trött inte.
Så idag blir de PPP, alltså plugg, packning och promenad.
Vi hörs mina vänner!
huk

PÖSKA, i ord.

Inte varit aspepp på blogga de senaste dagarna. Inte heller tagit speciellt mycket bilder. Men jag har haft det så himla bra. Lördagens utgång, ja då var det fullt ös skulle man väl kunna säga.
I söndags var vi fyra tjejer som inte var på topp, men det blev en sjukt flummig dag ändå. Pizza 11.00, sova och sola i trädgården någon timma, sen fick jag och Eve för oss att vi skulle ta oss ett dopp i Panka, sagt och gjort. Var ju givetvis svinkallt, men huvudvärken försvann för en stund. Sen åkte vi till djurparken. Det var vi, alla barnen i hela Falköping typ och djuren. Dagen avslutades med grill och film ute hos pappa.
Men jag har några bilder från lördagen ni ska få se.
Hoppas ni haft en fantastisk påsk, för de hade minsann jag.
Nu laddar jag upp batterierna för en helg hos Agnes i skåneland, LOVE IT!

GLAD PÅSK, NU ÄR DE FEST!

Yes, grillen är tänd, ölen är öppnad, tjejerna är här, mer folk kommer. GLAD PÅSK mina vänner!

SKÄRTORSDAG

Och så blev det ju som sagt en liten utgång igår, en sjukt lyckad kväll med ett gäng glada människor. Kul kul :)

FIKA

Igår var det fika på stan som gällde. Hanna, Jessie, Eve och Fia. Mysigt gäng.

PEPP TJEJ, HEJ!

Efter lite velande blir de röd torsdag. Öl och dans med fina vänner, vilken bra början på pöska!

MASSA KUL!

Pratade precis med min käre vän Johan. Jag har inte sett honom på år och dagar känns det som, men den 7 maj. Åh, det ska bli så hiiiiiiimla kul. "Hela helgen kan vi bara göra massa kul" sa han, och jag kan inte annat än att hålla med.


PÅSKLEDIGT

Nu åker jag och Jessie till Falköping. Jag hoppas på en riktigt go lång helg med gött väder.

DET GÅR BRA NU!

Alltså, kompis de går bra nu, känner jag. Titta här.
v. 16 - påsk- spenderas i Falköping, kommer bli bra.
v. 17 - valborg - spenderas i Malmö/Lund, kommer bli KONGE. Är överpepp.
v. 18 - ska jag få träffa Emelie, Johan och Karin. HERREGUD VILKET KÄRT ÅTERSEENDE!
v. 19 - Karin kommer till Oslo över helgen och sen ska vi fira 17maj helt sjukt mycket.
v. 22 - jag fyller år, Anders kommer fylla år. Vi ska fira detta ihop med buller och bong. Alla är bjudna och vi ska slå klackarna i taket och dansa till solen går upp.
v. 23-24 - Sista veckorna i Oslo innan flytt. Ojoj, blandade känslor. Fast mest gött.
v. 25 - MIDSOMMAR - spenderas alltid i Hunnebo/Kungshamn/Smögen och är förmodligen bland de roligaste på hela året. Vissa älskar julafton, jag älskar midsommar.
v. 26 - ROSKILDE! - åh, det ska bli så himla kul. Blir första gången, åker med ett gött gäng och jag är fett taggad.
Ja, ni ser ju! Och sen är ju de mer än halva sommaren kvar, galet. Och den är mer spännande, för den är så oklar ännu. ÅH, PEPP!

CLOUDS


MALINO!

Igår blev det öl och mat med Malin, det var ett kärt återseende. Det var nämligen 6månaders sen vi sågs, hon har varit ute och rest förstår ni. Sjukt gött att ha henne tillbaka igen :)
Idag blir de betala räkningar, packa, tvätta och träna. Mindre kul, men imorgon är sista jobbdagen på ett tag och det känns så otroligt gött med ledighet. (jag älskar mitt sätt att tänka när det gäller packandet idag, jag tar allt jag känner för... det blev en del! jaja, vem säger att de man packar behöver matcha?)

indian summer

igår var de så varmt att man kunde gå barbent, fint det.

SÖNDAG

Idag, lugnet efter stormen, blev det lite häng hos Fia och Eve. Sen bestämde jag och Jessie oss för att vi inte orkade laga mat utan kände för att luncha i solen. Sagt och gjort, det blev en smarrig lunch på Fontes.
På vägen hem tog jag en liten omväg, jag älskar verkligen våren i Oslo, allt är så fint och alla är så glada. Allt väcks liksom till liv och jag har insett att jag verkligen kommer sakna Oslo något så fruktansvärt, det känns så himla rätt att flytta och göra någonting annat samtidigt som det känns sjukt jobbigt. Jo, det kommer nog bli en ganska så jobbig flytt denna gången.

PUT YOUR HANDS UP!

Igår var magiskt. Allt. Hela dagen. Födelsedagsfirandet. Fixandet. Grillandet. Vädret. Dansadet. Preepartyt. Bussresan. Köandet. Finaste solnedgången. Dansadet igen. De självlysande benen. Åh, det var en sån otroligt lyckad dag där ingenting kunde blivit bättre.

SENASTION WHITE!

Ikväll är senastion white som står på schemat. Som jag och mina tjejer taggat inför detta, det kommer bli så fett. Men innan vi drar dit så är de fest på Eve och Fias balkong, öl och grill från kl 13.00. Vilken lördag mina vänner! Dessutom fyller Jess år, ett stort grattis till henne.
weheartit

WHAT A DAY!

Ojoj mina vänner, idag händer de grejjer. Men först ska jag ut på stan för att köpa en födelsedagspresent och strumpbyxor.
så taggad och de får fjärde bilden stå för. och jag sa ju det pappa, att tröjan skulle komma till användning :)

I WANNA KNOW

 


HUK

Och så ett litet bildregn från min eftermiddag på Huk igår.
Jag älskar verkligen havet, jag är inte uppväxt vid de men efter att ha haft det så nära de senaste åren skulle jag tycka de var jobbigt att bo långt ifrån det. Jag känner liksom ett lugn nära det. Tur för mig att jag flyttar till Malmö i höst och får havet nära där med!

ÅH!

Vilket väder vi har! Efter jobbat övertid två dagar i rad (trökigt, men goa cash) så ville jag verkligen njuta utav våren. Så jag tog bussen ut till Huk och gick omkring där i några timmar. Åh, nu är allt fint alltså, fint som snus.

Skulle ni bli förvånade om de dök upp en film senare..?

TISDAG

Då har jag äntligen kommit hem efter en lång dag på jobbet, det har nämligen varit övertid. Men de gick faktiskt bra och extra pengar sitter fint som snus just nu. Vet ni? Igår sökte jag in till skola, känns sjukt spännande även fast det är ett bra tag kvar tills man får reda på om man är antagen eller inte. Men ni kan ju börja hålla tummarna redan nu :)
gotta love photo booth sometimes.

den obligatoriska filmen!

Och så givetvis en film från helgen. Det är lite såhär en helg med Cissi kan se ut. Helt LÖVELY!

STHLM!

Som sagt, hade en helt fantastiskt mysig helg i Sthlm hos Cissi. Jag hann även träffa Kajsa också vilket var sjukt kul det med! Det blev lite shopping, mycket god mat, födelsedagsfirande, fikande, pysslande, mys, sol och allt bra ni vet!
BILDREGN!

SOLEN SKINER OCH IGÅR VAR DET FEST!

Åh, jag har haft en så bra helg här i Sthlm hos Cissi. Och jag ska berätta mer om den senare. Men nu ska vi ut i solen för kaffe, glass och mys! Vi hörs mina vänner.
just det, en vanlig födelsedagsfest gick över till mustasch fest, inga konstigheter här inte.

VI TRIVS!

Här sitter jag hemma hos Cissi efter en heldag på stan. Hon flätar mitt hår och snart ska vi koka ihop någonting riktigt gott. Ikväll blir det ostbricka och vin. Vi har det bra, Cissi och jag.

take your shoes off, it’s time for take off!

Äntligen sitter jag på tåget mot Sthlm för att hälsa på min fina fina vän Cissi. Vi har inte setts på hur länge som helst (ja ni ser ju, jag var ju blond sist!) och det ska bli så himla kul. Ha en fin helg allihopa, vi hörs när vi hörs :)
Kram!

packa? helst inte.

Träning, check! Packning, inte check. Jag gillar inte packa, kan typ inte packa, de enda som är värre än att packa är att packa upp. Men ändå älskar jag att åka bort, de går liksom inte riktigt hand i hand de där. Nåja, Sthlm imorgon. Så pepp!
jag hade hellre hängt med tjejerna istället för att packa, så ni får två bilder på oss, bara för att de är såå jäkla mycket löööve.

ÅH!

Idag är lite en sån dag då jag känner att jag har så mycket energi och inspiration att sitta hemma i lägenheten känns helt fel. Men det är just det jag gör, sitter hemma i lägenheten. Men då är det bra att man har en vän man kan bolla idéer och planer med, och vilken tur att det är just det jag har.
Åh, lite ledighet hade suttit fint nu alltså.
tågstationen i hamburg, augusti 2010. ser ni, det ser ut som en modelljärnväg nästan!

måndagsfikan!

Måndagsfikan borde vara obligatorisk, perfekt sätt att börja veckan på. Förgyller en bland de jobbigaste dagarna i veckan! Det blev även lite presentshopping. Och sen har jag pratat med världens bästa Cissi också, som jag längtar till torsdag, för då ska jag nämligen till Sthlm och hälsa på henne. Det mina vänner, det är lööööve!

mamma

Och sen hade jag mamma helt för mig själv ihelgen, för Lasse och Viggo kom hem först nu :) Mys!

LAST NIGHT!

Igår blev det som sagt lite fest med finfina tjejer! Alltid trevligt liksom.
Och idag mår jag bra, gött det. Men nu blir det Oslo, och även det känns gött!

FONDUE!

Igår åt jag ostfondue med pappa och Jenny! Gott och mysigt. En härlig start på helgen :)
Högskoleprovet är gjort, det gick ganska så smärtfritt förbi ändå. Men nu, nu tänker jag öppna en välförtjänt öl och dansa med mina vänner ikv. Man måste ju fira liksom!

SJUK, TRÅKIG OCH H-PROV!

Yes, jag har gått och blivit sjuk och tråkig. Och som om det inte vore nog ska jag snart sätta mig i en bil påväg hem till Falköping så att jag kan skriva högskoleprovet imorn. Pepp? Ne, inte alls.
Plus är dock att jag ska äta massa god mat ihelgen, träffa min familj och fina vänner!
därav en riktigt tråkig animering.

Hoppas ni har en bättre start på helgen iaf :)