fredag.

nyår verkar bli rätt bra ändå i år. det blir gött.
haft en chillkväll med sanna, karin och cicci, den sitter alltid lika fint.
jag och cicci åt lite glass och chips, drack lite läsk och tjockade oss. det är rätt gött ibland. har faktiskt dragit ner på att godis ätande osv, känns bra.
nu ska jag chilla vidare, sova lite. jag är inte helt frisk ännu, vore gött att bli frisk till nyår!
so long.

29/12

hej.
nu har jag varit i stockholm och stimmat omkring. det var jättemkt folk och otroligt jobbigt att ta sig fram. men jag hade trevligt sällskap med mig. jag och jessie gick för det mesta ihop, för att gå alla sex ihop hade varit lite jobbigt osv. jo, men jag inhandlade inte speciellt mkt, men ett par skor, och två linnen och lite smink blev det. alltid något. men men, första kvällen (den enda kvällen) åkte vi hem till jess farmors lägenhet och gjorde iordning oss, jag hade fått feber och min förkylning hade kommit tillbaka värre än någonsin. men in till stan och hittade ett mysigt ställe att äta på, sen gick vi runt i sthlm by night och fotografera. yes! det var faktiskt rätt kul. anyways, jag mådde sämre och sämre, och tillslut var jag helt täppt i näsan och ingen nässpray och jag mådde skit. så skulle vi hem och sova, gick knappt för jag kunde ju inte andas. gosh, till morgonen blev det lite bättre men febern va kvar, men in till stan och shoppa vidare iaf. jag och jessie hade lite problem och hitta men vi fråga oss omkring och kom dit vi skulle. så det var väl med det med. men jag tycker det är lite jobbigt att shoppa på rea, visst svinkul med billiga priser men jag hittar knappt ngt på rea och sen massa kvinnor som sliter i kläder och låna köer, PUH för en sjuk kvinna blir det för mkt. hihi. men utöver att varit sjuk och alla köer var det riktigt trevligt! tack.
på vägen hem var tåget försenat en timma, vilket var mindre kul. men jag, stina och jessie roade oss med att spela kort, jag vann aldrig. men man säger väl tur i spel otur i kärlek. hihi!
kom hem, och då kom björn och pysslade om mig lite, jättesnällt! och idag ska vi åka till skövde, sen ikväll kanske vi åker med mamma och lasse till karlsborg och sover där en natt. lasse har tydligen stuga där eller något, och det kan bli gemytligt. men vi får se. kommer tid kommer råd.
men nu ska jag duscha och ringa björn.
harego!
puss jennifer.

24/12 och julafton.

söndag och julafton.
jo, jag och
marie är lite ensamma idag, så vi sa att vi skulle blogga. vilket hon redan har gjort idag iofs, men hon är ju en jävel på att blogga så hon kommer väl på något nytt att blogga om, kanske den goa låten jag skickade, eller kanske inte. we'll see.
men som sagt det är julafton, och det har varit ett hemskt flängade idag. vår släkt är bra på att flänga omkring här på vischan. först var familjen  hos mamma och åt en riktigt god frukost och öppnade lite paket, sen till mina kusiner och åt julbord och kollade kalle anka. Sen bar det av till farmor och farfar  där öppnade vi paket och sen gick all in till oss för att kolla på det årliga bildspelet simon alltid fixar ihop. för er som inte vet så bor vi på pappas sida inte längre än 600 m ifrån varandra. mysigt? javisst. påfrestande ibland? javisst. men en sak måste jag säga, min farfar är speciell, och ni som träffat honom förstår. men han är rolig och menar bara väl! haha.
men nu har alla åkt hem till sitt och är nog rätt nöjda med den gröna julafton vi haft. jag är iaf nöjd, med både sällskapet, maten och presenterna.
imorgon är det fest, och det ska bli kul. jag känner mig laddad. det ska bli ball.
men nu så sätter jag punkt. fast först ska ni får en lovely bild på oss kusiner. dock fattas martin. men ändå.
78760-101
god jul!

21/12

idag är det torsdag och jag och karin har fixat en hel del idag, men det hade inte gått alls lika bra om det inte vore för björn. tack älskling.
nu är jag alldels jättesnart klar med alla julklappar, har bara lite kvar. jag är alltid ute i sista sekunden, men så länge jag får allt gjort så gör det inget.
ikväll ska jag, sanna, cicci och karin baka lussekatter och byta julklappar med varandra, jag och karin är mer än nöjda med våran, den blev svinbra. det ska bli riktigt gemytligt.
men nu ska jag äta lite, och sen är det dags.
pang.

19/12

Det är tisdag och jullov.
Det är lov nu, och det har varit riktigt efterlängtat. Jag har började lovet med att sova, har nog sovit i flera timmar. Men det är nog för jag är sjuk, typ iaf. Har haft en jävel till förkylning, men det är tpå bättringsvägen nu.
Ikväll är det avslutning med bandyn, känns lite seriöst fastän hela bandyn är väldigt oseriös. Vi ska ut och äta ut och äta på gondolino, henning och björn följer ju med också, så det är gött. På tal om henning, honom kommer jag sakna så in i när han är i spanien och chillar i fyra månader. Men det blir gött för honom, jag är bara avundsjuk. Men idag har halva gymnasietiden gått och sen ska jag och förmodligen karin ut och upptäcka. För gud vad jag är sugen på att resa och flänga runt. Det blir ju spanien i vår, och det är ju alltid något. Men jaja.
Nu ska jag fixa och ha mig lite, det är tisdagskväll och jullov.
Gött.

15/12

det är fredag och snart jullov. alla prov är avklarade och det känns riktigt gött.
i tisdags var det fest, och det var riktigt ball. det var förfest hos jessie, och det var en hel del ball folk där, sen ålle som faktiskt var rätt ball och efterfest som var lite lugnare men rätt ok iaf. karin som skulle sova hos mig hamnade någon annanstans men kom till mig vid sju och duschade, och åt frukost sen gick vi bakfulla och trötta och kollade lucia som var rätt chill. med karin är allt chill.
men som sagt det är fredag och björn kommer snart, vi får se vad vi hittar på. det blir bra.
och imorgon ska jag till trollhättan, är fortfarande inte klar med julklapparna så det blir ett ypperligt tillfälle för att inhandla några mer, och på kvällen blir de chill med tjejerna för hela slanten och det är inte annat är bra.

nu kom björn, så vi säger så.
puss.

11/12

hej.
det är måndag, och det har varit en bra måndag.
hade en lektion, och fick reda på att jag hade sovmorgon imorgon. men jag och emina stannade kvar och pratade och skrattade. skratta det gör man alltid med emina, hon är nog lika flum som jag. vi flummar rätt bra ihop vill jag lova. men vi är också bra på att skjuta upp saker, så som träning. men what the fuck liksom!
sen åkte jag hem till björn och väckte honom, han gjorde i ordning sig och vi åkte iväg till skövde för att julhandla. det fanns mycket att hämta där, och jag måste säga att vi handlade riktigt bra ihop. men jag har fortfarande emelie och björn kvar. men det är lugnt, jag vet vad jag ska köpa. givetvis kommer jag skjuta upp de in i de sista, men äh.
sen åkte jag och pappa in och tränade, där vi träffade henning. det kändes riktigt skönt att träna idag, det var behövligt.
imorn är det julbord som gäller, jag är inte så förtjust i julbord, det sitter inte alltid gött. men en och annan prinskorv funkar. sen är det fest, och det blir förhoppningsvis bal och sällskapet klagar jag absolut inte på. ne, faktiskt riktigt gött.
ne, lite mat och sen engelska.
puss.


78760-100










8/12

Hej.
Det är fredag kväll, men kvällen är ung.
Idag hade jag bara två lektioner, samhäll och engelska, riktigt skönt. Direkt efter skolan gick jag ner till mammas jobb där hon fixade min utväxt. Och att bli av med den känns svingött.
Men som sagt, kvällen är ung och jag ska träffa karin och sanna snart. Vi får se vad vi ska göra, men vi chillar säkert, kanske med johan och björn till och med, för emelie skulle ändå klippa johan. emelie är en jävel på att klippa vill jag lova. Och på att måla också, yes!
Jag har förresten köpt min första julklapp, pappas julklapp, alltid något. Men jag vet vad jag ska köpa till min syster, och min mamma, björns är lite oklar, sen har ju jag och karin världens bästa julklapp till sanna och cicci, vilket är gött, svingött faktiskt. Nu är det bara att få tummen ur och göra det, men det kommer. Så att säga. Fast jag ska ju till jönköping imörn och handla, så det är ett ypperligt tillfälle.
Nu börjar jag längta lite till vår sthlm resa, det ska bli kul att åka upp dit och leva jävel med stina och jessie, sen är ju redan sofie, jess och evelina där uppe. Det blir ball.
Men nu chillar jag vidare, vi säger så.
Jennifer.

5/12

det är tisdag och det regnar som vanligt. det känns nästan lite knäckande att det hela tiden ska regna och att solen aldrig kan titta fram. lite solsken skulle sitta gött.
idag var det friluftsdag, och på bowling stod på schemat. jag, jessie, ellen, eve och hampus beslöt oss för att bowla ihop, vilket team vi var. jag och ellen hade en bradag idag, eve svingade som aldrig förr, hampus gillade skjuta hårt, och jessie klot gick åt höger. det var riktigt gemytligt spelstund.
men nu är det historia för hela slanten som gäller, och sen blir de innebandy om jag hinner. vilket jag vill, för det är kul så in i.
so long, puss.

4/12

Det är måndag, det är kväll, det är mörkt.
Idag hade jag bara en lektion, sen åkte jag hem och myste med Björn som sov hos mig, sen lunchade vi med mamma, och efter det har jag mest pluggat, och sovit lite. Fast jag får inte glömma jag varit hos tandläkaren också, allt såg bra ut men blev uppmanad  om att börja använda tantråd. Spännande, inte så faktiskt.
Ne, nu ska jag återgå till pluggandet.
Puss.

3/12

Det är första advent och ikväll är de mys hos Jessie men tjejerna och pannkakor. Det ska bli riktigt gemytligt.
Idag vaknade jag hos Björn och vi kollade lite tv och chillade, sen var jag tvungen att åka hem och plugga. Denna veckan blir de fullt upp, massa plugg, tandläkarn, klippa- och slinga håret, handla julklappar, tränar och chilla. Men jag längtar lite till ons, då är det med plugget avklarat, för denna veckan iaf, men det blir gött det med.
Nu är det mycket att göra, ska läsa igenom svenskan snabbt, sen möta Karin och inhandla lite saker inför kvällen, och sen kommer Björn och sover här, har en bra kväll framför mig om man räknar bort det med svenskan.
Puss.

2/12

Det är december och det har inte kommit någon snö än. Skönt.
Jag har redan ätit frukost och hunnit plugga lite idag, och snart ska jag in till mamma och så ska jag väl plugga lite till. Sen blir det väl film, en rolig hoppas jag allt.
Jag är riktigt sugen på flum idag, får nog ringa Karin sen. Vi skulle nog ha lite mys imorn, det är gött.
Sen har jag kommit på världens bästa julklapp till Cicci, det kommer bli svinbra. Det tyckte Karin med, så vi kör nog lite samma grej till Cicci och Sanna. Yes.

Ne, nu ska jag packa och så ska jag åka. Vi säger så.