semesterlivet är löve!

Denna sommaren har varit så himla rolig, det har hänt massa kul hela tiden. Nästan så man får nypa sig själv i armen lite då och då för att se så att det är på riktigt. Än är den inte slut, det är ju nästan halva kvar! På fredag får jag nyckeln till min lägenhet i Malmö, så framöver blir det nog en del grejandes i den varvandes med lite småvisiter i stugan.
Nu är jag och min syster hemma i Falköping, men även denna gången bara för några nätter innan vi flänger vidare igen. Lite så det är nu, ett himla massa flängade och jag fullkomligt älskar det.

<3

Mina tankar går till er alla idag.

A DAY IN MALMÖ

Såhär kan de se ut!
filmat med appen 8mm, kul grej ändå!

BILDREGN!


Kusten, igen!

Jag är tillbaka i stugan sen några dagar tillbaka och blir nog kvar några dagar till. Dagarna är sig rätt så lika, och jag njuter mest hela tiden. Imorgon kommer det vänner på besök och det ska bli så himla trevligt!
Annars är det som vanligt, kameran ligger på hyllan medans telefonen används som kamera istället.
Filmen jag lovade, den kommer senare ikväll!
Annars vill jag mest skicka en tanke till alla i fina fina Oslo, puss!

JAMBALAJA!

Ikväll ska vi så klackarna i taket!
Ha en fantastisk kväll mina vänner!
är det inte instagram är de cam, skärpning! men imorgon LOVAR jag en liten film.

MALMÖ-BO!

Igår var en ganska häftig dag. Jag fick ett bra antagningsbesked och jag skrev kontrakt på en lägenhet i Malmö. Nu har jag alltså min egen lägenhet och jag får flytta in om redan 2v om allt går som det ska. Jag är så sjukt glad och allt känns så pirrigt och kul. Detta har jag längtat efter så himla länge!
Givetvis var vi tvunga fira detta, jag och min bästa vän och granne Agnes. Det är nämligen så att vi kommer att bo 3minuter från varandra och det är ju helt stört kul. Så vi gick till Debaser, tog en öl och lyssnade på ett sjuktbra norskt band, Young Dreams, och firade!
förlåt för alla dessa instagram bilder, jag måste bli lite flitigare på att använda min kamera, men just nu är lusten noll.

från kusten, till fkp och vidare igen!

Jag åkte ner till stugan i Kungshamn i torsdag, skulle stannat till i söndags men kom hem idag. Det har varit en helt otroligt bra vecka fylld med precis vad en otroligt bra vecka ska vara. Sol, bad, härligt häng, sena kvällar, god mat, mycket dans, fiskeri, loppis, mys och massa, massa, massa skratt och skoj.
Jag har som sagt varit otroligt dålig på att använda kameran, men har tagit lite med mobilen. Så ni ska få se lite utav min vecka genom mobilen, bättre än inget.
loppis och fiskeri, och napp fick vi ju som sagt.
en utekväll och en fika med kusin och syster dagen efter!

en väldigt-väldigt glad tjej och de firades ordentligt!

ett fint Kungshamn och ute till havs.

en tågresa hem från kusten och en bild tagen nyss. det är fullmåne och jag myser på som bare den just nu.
Imorgon bär det av mot malmö, och jag är så himla himla glad. berättar mer imorgon! Det är ett evigt flängade på mig just nu. Och jag har nog inte riktigt varvat ner sen flytten från Oslo, men jag trivs med det. Det är sommar och jag gillar ju att flänga. Så redan nästa vecka blir de kusten igen, känns inte mer än rätt liksom :)

FISKERI!

Nu såhär på fredagskvällen gick jag, Emelie och Johan och fiskade. Och gissa vad? Johan fick napp, en makrill. Så himla fint är det dessutom också, älska havet.
Nu har blir det lite mat, godis, chips och film. Mysig fredag!

St Görans Ö

Igår var vi ett härligt gäng som satt på St Görans Ö och drack lite öl. En väldigt trevlig kväll som slutade med att jag och Julia hoppade 10an, ba så, för första gången.
Nu verkar det blir loppmarknad!

MOT KUSTEN!

Sitter och väntar på att Johan ska komma och hämta mig. Vi ska åka ner till Hunnebo/Kungshamn och hänga där ett tag med gött folk. Ett himla stimmades hit och dit, men det är nog då jag trivs som bäst. För på sommaren ska man ju flänga omkring och hitta på roliga saker hela tin!



oldie från arkivet.


random pics, fina dagar!

Jag införskaffade mig en iphone för inte så längesen (i'm in löve!). Så jag tänkte ni kunde få se lite bilder jag tagit med den de senaste veckorna. Instagram, det är fint det!
en glad karin och en fin syster.
min midsommar klänning och en glad jennifer.
på landet kan man pussa på får och två glada tjejer på väg till Malmö.
night out in Malmö och trött tjej dagen efter.
en glad anders och fint kladd på gatan.
kärt återseende och grill i folkets park.
en regning kväll och en solig dag.
midsommarfirandet var som sagt löve!
peppade tjejer påväg till Roskilde, och en hejdå bild från Roskilde.
första stoppet på vägen hem blev donken, andra var för att kolla till bilen. tjejer kan!
igår åt jag sushi med johan, sen lekte vi lite med wille!
och ikväll grillade vi ju och gick på lina.

grill och gå på lina!

Idag kom de ett grill-gäng på besök. Vi grillade ute hos min pappa och sen gick vi lite på lina. Johan fixade de galant, jag klarade inte många steg, men det ska bli ett mål i sommar, lära sig gå på lina.

lite bilder med flummig redigering, det är ju trots allt tisdag.

2 pics

Roskilde var helt magiskt kul. Jag har tagit en hel del bilder, men inte allt för blogg-vänliga kanske. Men min finaste vän Agnes har tagit två stycken jag tänkte visa er. Dom beskriver nämligen allt så himla bra. Det var liksom LÖVE och det var det med de bästa gänget någonsin, camp KBK!
 

























Men känner jag mig själv rätt kommer det säkerligen en bildbomb från Roskilde inom kort, och en film tror jag!

min underbara MIDSOMMAR!

Som sagt, jag hade en fantastisk midsommar. Den firades som vanligt med familj, släkt och vänner i Hunnebostrand. Jag älskar midsommar så himla mycket och ser redan framemot nästa.
Vi dansade kring stången, åt god mat, drack gott, sjöng och spelade gitarr, skrattade och dansade ännu mer.
Nu ska ni få se :)
Åh, har typ tusen fina bilder till. Men det får va för nu :)

FULLT UPP, hela tin!

Hej på er mina vänner!
Här står det ganska så mycket stilla, men jag har hur mycket som helst jag vill visa er.
Jag hade nämligen en FANTASTISK midsommar i kungshamn/hunnebo med släkt och vänner. Och direkt efter midsommar åkte jag och ett gäng vänner till Roskildefestivalen, det var en helt otroligt rolig vecka och att lämna festivalen idag kändes ju lite gött men ändå väldigt tråkigt.

Men imorgon ska jag visa er en massa bilder och så småningom kommer det en liten roskilde-film med. Men nu, nu ska jag träffa Johan för det var typ tusen år sedan.

Ingen vila här inte.
Kram på er!