party lördag.

Jobbet igår var stressigt, men det gick bra och jag kom ifrån lite tidigare. Rätt skönt och så. Jag gick hem och sov, jag var jättetrött och orkade inte ta mig någonstans. Men det var inte helt fel det heller.

Idag är det fest, och oj vad det ska bli kul. Var längesen jag festade med alla tjejerna, så det ska bli svinkul. Men innan dess så ska jag upp till stan och fixa lite, emelie ska färga mitt hår, träffa Björn en sväng och sen ska jag nog träffa Saris en stund innan festen drar igång. Det blir alla tiders. Sen ett litet grattis till KG och Sanna med, eftersom det är dem vi ska fira ikväll :)
Det var det, haregott!


fredag och jobb.

Idag hade jag körlektion, och jo det gick bra. Jag måste ta tag i teorin känner jag, så jag kan boka uppskrivning nästa vecka. Men det kommer det också.

Igår var jag på körskolan och sen träffade jag Jessie. Vi gick runt lite på stan, och blev hemskt sugna på kina mat, och beställde lite och åkte hem till henne och åt. Det var både gott och mysigt. Sen chillade vi mest framför tven och tog det lugnt, det var ju sådär roligt väder igår. Men Jessie är alltid rolig :)
Sen träffade jag Björn en sväng, vi myste lite men han var trött och det var inte jag, så när Jessie ringde och frågade om jag hade lust att kolla film hos Malin med CJ och compani tyckte jag det lät som en kul idé :) Så det blev en sen kväll igår, men det gör inget. För kul hade vi.
Idag är det jobb, och jag jobbar från fyra till tolv, men det känns rätt okej ändå. Sen ska jag hem till Björn. Han åker ju till Alanya på tisdag och ska leva jävel. Menimorgon är jag ledig och då är det fest hos KG. Sen får vi se vart vi går, vi kanske stannar kvar. Vore nästan bara kul. Annars åker vi till Skövde skulle jag tro.

Det var nog allt!

lite ledigt.

Jag var ledig igår och ledigt idag. Känns skönt med lite sol idag också!
Igår slet jag och Karin på körskolan med dom där jävla repetionerna, till sist klarade jag första. Då var jag nöjd och gick hem. Sen kom Björn och hämtade mig för vi skulle på bio. Vi såg Oceans Thirteen och den var rätt bra. När vi kom hem ringde Cicci och Jessie och ville till Västerås, och jag tyckte det lät lite kul. Men sen tog vi vårt förnuft till fånga och strunade i det. Vi väntar helt enkelt till den 13 juli. Vi åkte hem till Jessie och flummade istället. Det slår aldrig fel.

Idag har jag suttit och slitit på körskolan igen, men jag gav upp. Jag går dit lite imorn, och tar med mig Jessie som får hjälpa mig. Det blir lättare så :) Men nu ska jag och Jessie fixa lite mat och så ska vi upp till stan. Det blir bra, och ikväll ska jag nog träffa Björn också.
Hare gott ,
Jennifer.

i'll see you soon.

Jag kom hem ifrån jobbet för en stund sedan och jag var svinblött. Det regnar jättemycket och det är verkligen inte kul. Jag vill ju ha sol och värme. Vart tog det vägen liksom.
Jaja, Jessie kommer snart och hämtar mig, hon har fått körkort idag :) Grattis sötooo! Vi ska hitta på något kul, för sitta hemma i regnet känns ju inget vidare.

Igår var det som sagt Skövde, och jag hittade ett par skor och en väska. På rea också, är ju faktiskt aldrig fel. Sen var det hem till jobbet, där det var svinmycket att göra, men det gick bra. Jag och Emil fixade det. Sen fick vi massor av dricks, det slår ju aldrig fel. Peter var riktigt imponerad av dricksen, haha! Jaja, jag åkte hem till Björn dirket efter jobbet och kollade på film. Vi somnade iofs i mitten av filmen. Men sen vaknade jag klockan 3 och var klar vaken så kollade lite mer på filmen men somnade rätt fort igen.
Nu är det nästan bestämt att vi drar till Västerås den 13 juli och stannar helgen. Ska bli svinkul att träffa grabbarna igen. Vilket gäng! Karin och Hanna följer nog med också, det är ju alltid kul!
Ikväll blir det nog chill med tjejerna, kanske kollar vi en film och äter lite gott. Sen är jag ledig imorgon och torsdag också, känns ju skönt. Då hoppas jag verkligen på sol!

Jag tror Jessie kom nu!
Pusskram!

måndag.

Yes det är måndag och sommarlov, underbart verkligen!
Helgen var svinbra. Jag och Karin åkte ner till Halmstad på fredag med tåg. Vi beslöt oss för att stanna i Göteborg en stund för att kolla lite affärer och dra till vårt baguettställe. Det gjorde vi och visst hittade jag några fina linnen. Baguetten var givetvis svingod den med. Men vi åkte vid halv två och var i Halmstad vid kvart i tre. Då kom killarna och hämtade oss, och vi fick åka i minibussen, partybussen! Det regnade i Halmstad, jättemycket. Men vi hade turen och åkte till Honkens stuga. Så i Honkens stuga var det: jag, Karin, Elin, Björn, Johan, Andreas, Fidde, Linus, Elias, KOOOONGEN, fürts x2, givetvis Honken med. Jag och Karin satte igång med ölen så fort vi kom fram och den var en jättekul kväll. Vi grillade och åt gott och sen spelade vi kubb, och boule mitt inatten och givetvis vann jag och kooongen!
På lördagen var alla sega och vi skulle iväg, vädret var jättefint och alla städade och sen var de Halmstad city och tylösand som gällde. Vi hade det jättemysigt. Men efter att ha varit där ett tag drog jag och Karin till campingen och hälsade på allt gott folk där. De som inte hade åkt hem vill säga. Vi fastnade där till sent på natten då vi åkte in till Halmstad. Där var det ett jävla röj! Jag träffade Björn och vi skulle hitta vägen hem till Honken. Det tog sin tid men vi kom fram, och då kom alla andra tillbaka också. Då skulle vi åka i partybussen och leta grejer Fidde och Linus kunde ta. Haha, det var riktigt kul. Andreas var dj, och dj spin that shiit på han! Det var svenska party hits hela helgen. Men när solen började gå upp var alla trötta och ville sova. Jag sov i bussen, med Björn, Johan och Linus.
På söndag var det frukost hos Honken, oj vad gott det var med riktigt frukost.
På vägen hem var det givetvis Andreas som var dj, och det var svenska party hits som spelades, givetvis.
Det var en svinbra helg som sagt. Bra är det, för jag har jobb hela veckan så måste ha lite kul att leva på.

Idag blir det Skövde med Karin och Ceccan. Kul att ha Ceccan hemma igen, iofs åker hon ju snart men lite iaf :)
PUSS!

kaarin!

Nu kommer Karin snart. Vi ska kolla film och mysa. Karin är jävligt bra. Och imorgon åker vi ner till de andra.
Men först ska jag duscha.
Puss Karin :)

jobb och midsommar.

Oj vilken stressig förmiddag det har varit, först skulle jag packa, sen till mamma, sen till Sanna och sen till Cicci. Sen skulle jag till apoteket och till banken. Efter det skulle jag möta Cintia för vi skulle till körskolan, vi var väl lagom effektiva. Men nu är jag hemma, har ätit och ska snart iväg och jobba. Så ikväll blir det inget Halmstad utan jag och Karin åker ner imornbitti. Det blir lugnare så.
Jag vill inte ha regn, men om det nu skulle bli det har jag fixat regnjacka och så. Men hoppas den slipper användas.
Det är ju midsommar det ska vara fiint väder ju. Jaja.
Min röst är påväg att försvinna, och det börjar ju bli lite rutin eftersom att de två senaste åren har min röst nästan försvunnit efter hultan, och efter midsommar firandet har den varit borta. Så jag vet väl vad somimage153 väntar i år.
Ne, det var ju jobbet jag skulle till.
Glad midsommar folks!










taada

Idag är det tisdag och jag är trött.
Det var rätt mycket att göra på jobbet idag, men äh det gick ju bra. Jag och Cintia fixar det.
Ihelgen blir det Halmstad och som det ser nu åker vi ner på fredag morgon. Både jag och Karin jobbar kväll på torsdag så det får bli lite så. Så möter vi resten där nere :)
Idag var det först Göteborg med Jessie. Vi gick lös rätt bra på shoppingen. Det blev ett par jeans, två linnen, en tunika och en klänning. Jessie var inte dålig på det heller. Kul hade vi iallafall. Mycket kul att prata om.
Men det var stressigt när jag kom hem, för då skulle jag nästan med en gång till jobbet. Men som sagt det gick ju bra.
Imorgon är jag ledig och då ska jag och Björn till Skövde. Han är också sugen på att shoppa lite kläder, och jag följer gärna med :)

Men nu ska jag sova, haregott.
Puss!

we are your friends, you'll never be alone again

I onsdags var det rätt mycket att göra innan det bar av. Men jag gick upp till Ceccan och vi fixade det mesta. Gick till skolan en snabbis och lämnade in de sista arbeterna. Sen var det ner till mig, hämta min packning. Sen var vi redo för att åka.
När vi var framme och tältet på plats var det bara att köra igång. Och om vi gjorde. Det var riktigt najs. Vi hade jättemycket bra grannar. Det var Crille aka double CC, Jocke även kallas Joche, Andreas med massa olika smeknamn, Manne liknade Indiana Jones men kallades även Indie boy, Micke som kallades Barret och Johan som Johan. Ja sen fanns det ju Tom och Spjut. Men alla var jättebra och vi hade så kul.
Onsdagen var kul, torsdagen roligare och fredagen roligaste. I lördags regnade som fan, och det var lite jobbigt ett tag. Men sen när alla var samlade hade vi lika kul igen. Fan vilket gäng vi var och oj vad kul vi hade.
I onsdags var det bara chill på ängen, och i torsdags var vi nere på festival området en del, men så mycket band såg vi inte. Men vi såg justice och alla var nog rätt nöjda med den spelning tror jag. Sen var det upp till campet vid halv fyra för att hämta våra sovsäckar för det var så himla kallt. Men vi bangade in för det utan la oss vid halvsju. Och så mycket sömn blev det inte för vi var uppe vid 9 nästa morgon och så höll det på.
Någon förstörde vårt tält på fredagen, det var ett stor jävla hål i det. Men vi lyckades tejpa igen det. Det blev så snyggt.
Just det, Ceccan blev lite hiphopare och bjöd på uttrycken:
DJ spin that shit
Shake it dont break it
Shake what you mom gave you
It aint over until it's over

Det finns nog inget så roligt som när hon säger det. Fy vad vi skrattade. Sen var Crille en jävel på att vara rolig.
Han fick alltid till det.
Men jag tog inte så jättemycket kort, det hann jag inte tänka på. Men några kort blev det och det kommer!
Jaja, det var ball iaf.


JUST DET, vi är hääääääääääääääääääääääääääääääär nu!

image148

det var ett tag sedan.

Ja det var ett tag sedan. I fredags var det studenten (grattis studenter!) och jobb. Men det var jättelungt på jobbet så jag gick lite tidgare. Då var Ceccan och Therese redan igång med festen och jag kom så fort jag kunde, Karin också. Så satte vi igång. Inte långt efter gick vi över till Martin där det var jättemkt folk, mest byggare då, men oj vad kul vi hade. Vi spelade kubb också. Men när de började dra sig till plantis vid 12 gick vi tillbaka till Ceccan en sväng och pratade med Tommy och Ann-Sofie. Det slår aldrig fel, haha. Men tids nog gick vi ner till plantis vi med. Sen efter att ha varit där blev det ju givetvis en pizza. Där träffade jag Björn :) så vi gick hem till mig. Men jag hade glömt nycklarna hos Ceccan så att ta sig in det var en process, men det gick.
Lördags var det jobb, och jag var trött. Men jobbet gick utmärkt! På kvällen var det visst lite fest igen, men inte lika hårt. Jag och Karin gick upp till mingus och drack lite. Cinita mixa ju drickarna, hihi :)
Igår var rätt lugn, lite sol och lite plugg. Balen var jag och Björn på också. Det är alltid kul att se.
Men idag har varit segt, och jag är jättestressad. Jag har lite historia kvar att göra och det måste göras klart imorgon senast. Sen måste jag ta lite kort till mitt massagearbete, men det ska Björn hjälpa mig med ikväll.
Imorgon är jag ledig, så då blir de lite jobb, sen är det körskola och sen måste jag packa. För på onsdag ska jag till hultsfred.
Jag ska nog hinna med att grilla med lite folk ikväll också. Det vore trevligt.
Just det, idag var min sista dag i tvåan. Jag har sommarlov nu skulle man ju kunna säga. Fy vad det känns skönt att ha gjort tvåan. Det har verkligen varit jobbigt. Men som sagt, lite plugg kvar och sen kan man säga jag har sommarlov på riktigt.
Puss.

det var nog allt.

Jag skulle ju faktiskt ha pluggat idag, och lite blev det ju. Men det mesta hade jag glömt i skolan.
Så jag har träfftat Björn och solat lite. Ätit glass har jag med gjort.

Igår var det som sagt jobb, och det gick ju riktigt bra och fort. Det var rätt kul också, en kul arbetsplats helt enkelt. Sen gick jag och Karin ut och gick en långpromenad. Det var riktigt skönt faktiskt. Efter det så åkte jag hem till Björn och sov. Björn överraskade mig igår, han är söt.

Ikväll kommer nog tjejerna till mig, så blir det lite grill och mys skulle jag tro. Vi var lite sugna på det, det är ju liksom sommar. Sen imorgon ska jag bara förbi skolan en snabbis och sen blir det träffa Jessie en sväng. Sen så måste jag ju ta igen plugget jag missade idag också, men ääh det fixar sig!

Det var nog allt, puss.

trött!

Det mesta är lite tråkigt nu. Jag är trött och seg och ska snart iväg och jobba. Imorgon är jag ledig, men ändå väntas massor av historia plugg.
En sak är bra, vi har fixat lite med vårt projektarbete och jag tror det blir bra grejer, det känns ju så iallafall.
Det är alltid plugg, men snart är det festival, det blir kul. Sen är det lov, och det kommer sitta fint. Det är välbehövligt kan jag säga.
Ne, nu var det väl jobbet som väntade...

usch.

Usch, det är måndag och jag är lite sur. Skolan går inte speciellt bra, och det är tusen saker att plugga på denna veckan. Jag har varken tid eller ork, jag vill bara ta det lugnt. Hela tvåan har varit sånhär. Usch som sagt. Det plugg idag (igen), både engelska och spanska, lite historia också om det hinns med. Ne, som sagt lite små sur.
Helgen har varit kanon, i fredags var det som sagt lite surprise party. I lördags var jag och Björn i Skövde, vi kollade runt och jag hittade mig ett linne på indiska. På kvällen blev det ju fest, det blev bogrens. Det var helt okej, och så träffade man lite kul folk. Blev lite samma som förra inlägget detta, men eh.
Lördags kväll var iallafall kul, och igår var det släktkalas vilket var trevligt. Vi har alltid trevligt på våra släktkalas vi, haha.
Just det, igår när jag och Björn skulle gå hem till mig så mötte vi en tant. Ingen av oss kände henne men hon stannade oss och började prata jättemycket om hur damfotboll var farligt, och hur illa det såg ut i Falköping och so on. Lite småkul var det, haha!
Men slut på det roliga. Nu ska jag äta, och plugga, sen äta och sova.
Plö.

2 juni.

Igår var första juni och jag fyllde arton år, yes. Haha.
Det var ju Stockholm tors-fredag och det var ju helt okej. Lite shopping, lite skolgrejs, mycket kul och fest. Ja, klart som fan det var fest på torsdagen. Jag och Emina började segt, men vi kom igång och i samma veva som vi kom igång träffade vi fyra Australienare. Så då blev det fest på hotellrummet och så spelade vi lite kort. Ja det var riktigt trevligt faktiskt. Emina var väl den jag hade roligaste med på resan, Emina har jag iofs alltid roligaste med ;)
Igår kom jag hem runt 23.00 och då var det lite suprise party at my place. Kul! och sen ett tack för alla grattis sms och samtal. Alltid skoj. Det skulle ju blivit utgång, men Falköping hade ju inget att erbjuda. Så jag, Sanna, Karin och Ceccan slutade upp hemma hos mig med ett glas vin, eller två. Dom är mina tjejer, dom är bäst :) Björn var ju givetvis med också, han är ju bäst han med.
Ikväll är det fest, och det vill jag tacka Karlsson för. Egentligen skulle jag jobbat till 00,00 men Pete tyckte det var lugnt och att jag skulle ut och festa. Så ett tack till honom också. Och till Karin som aldrig bangar. grr.
Men nu är det dags att göra iordning mig, så jag avslutar inlägget här.