30/11

Det är jättemörkt ute och klockan är bara fyra, det känns lite jobbigt. Känns som man aldrig får en glimt av solen, men jaja.
Idag ska jag in till Björn, vi ska laga mat och mysa, sen ska jag sova där. Det blir bra, det är alltid bra.
Nu är det bara fyra prov kvar innan lovet, för igår avklarade jag ett. Det kändes gött, och nu är det bara börja plugga på nytt. Men sen är det lov, och det ska bli svinskönt.
Vi har börjat prata om vår Spanien resa och den ser ut att bli av, vilket är jättebra. Vi är ett svinkul gäng och att få upptäcka Spanien med dem tackar jag inte nej till. Nejnej, men det är långt dit så vi får vänta.
Men det som är på gång nu är julklappshandlandet, jag har köpt en liten bara, men är inte klar på långa vägar. Usch, jag är inte så bra på sånt här. Jag och Karin skulle ut någon dag igen, egentligen borde man nog åka själv för att kunna koncentrera sig för jag och Karin bara flummar omkring och glömmer julklappar men det är inget kul att åka själv. Vi kan om vi vill liksom.
Ne, nu ska jag fixa lite innan jag ska till Björn.
Puss.

fort. 27/11

Nu har jag varit i skolan, pluggat och sovit lite. Pluggandet har gått rätt okej, en del frågetecken men äh. Nu lyssnar jag lite musik, och ska in till Björn om en stund. Vi ska mysa och kolla lite tv. Det är alltid bra.
Ne jag ska plugga vidare lite till innan jag åker, och förresten så är min kamerasladd borta.

27/11

Det är tidigt, mörkt och otroligt olockande att gå ut.
Det är även måndag och äcklig skolmat.
Men har bara två lektioner idag, och givetvis har jag 2timmars hål mellan lektionerna. Men får väl plugga lite geografi då, så jag slipper plugga massa hemma sen. Eller något.
Ne jag ska brosta tänderna nu, och fixa lite.
Tack.



26/11

Hej
Det har varit en bra helg, en jättebra helg faktiskt. I fredags var jag med Björn, vi myste och kollade lite prison break. Firade hans bror John gjorde vi också.
Igår började dagen med att jag blev väckt av Karlssons ljuva stämma hemma hos Björn, och sen kom Henning också. Vi kollade lite tv, och sen åkte jag hem. Då var mamma i full gång med att städa, så jag hjälpte henne lite sen chillade jag framför tv till kvällen då Karin ringde och sa att vi skulle festa. Sagt och gjort. Det började hos Basse, och det var riktigt kul, sen drog vi hem till mig, sen till Lucas och comp. sen flummade jag, Karin, Henning och Björn omkring ett tag. Björn var jättefull, och det var kul.
Sen idag har det varit söndagsmys. Jag och Björn åt en jättegod frukost sen har vi typ kollat tv hela dagen. Men han skulle iväg på bio ikv, och jag skulle till pappa och plugga lite.
Och nu sitter jag här. Det var nog allt faktiskt.
So long.

23/11

Jag har haft jättemkt överskottsenergi denna veckan, det är gött. Jag gillar att flumma, det är gött.
Slutade tidigt idag, så jag vila en stund och sen pluggade jag lite geografi, det kändes rätt ok. Ska kanske läsa lite till sen, men bara kanske.
Börjar halv ett imorgon, har inställd spanska så det blir samhäll och engelska som gäller. Samhäll är absolut det tråkigaste ämnet på schemat, men på fredagar är samhällen slapp, och det är gött.
Sen ska kvällen spenderas med Björn, det blir bra, det var längesen nu. ♥

Jag chillar vidare nu, puss.

myskväll.

Det har som sagt varit myskväll, med Sanna, Karin och Cicci. Cicci och jag åt mat som jag lagat, och det var svingott, vi kollade lite tv, och flummade, och skrattade. Fast mest flummade nog jag, jag var på riktigt flumhumör och dansade lite för tjejerna, krumpdans ni vet. Haha. Sen lottade vi om vem som skulle ge vem julklapp, jag fick Cicci. Cicci kommer få en julklapp hon aldrig kommer att glömma, det kan jag ju säga.
Cicci ska nog med på hultan, det är ett tag kvar, men det går fort (och det var bra gjort, lite internt) Och hultan är bra, och Cicci med.
Vi chillar bra, allihop.

78760-99  


22/11

Kom precis hem ifrån skolan, ska göra mig några mackor och sen försöka hinna räkna lite matte, jag fattar nu. Sen om en timma ska jag och Karin iväg till Skövde och börja med att köpa julklappar, knappt en månad kvar till julafton, usch känner jag då. Klart det är mysigt, men jag vill inte ha snö, men ett jullov sitter aldrig fel.
Iaf, efter Skövde resan blir det mys med Karin, Sanna och Cicci. Den sitter då aldrig fel, vi myser bra ihop.
Ne, jag känner jag har lite att göra nu.
Fridens.

plugga gör man sen dör man.

det är fortfarande tisdagen den 21 november, men jag bloggar lite mer.
jag är proppmätt, jag och mamma var och åt på aroy, det var lite annorlunda men gött, svingött. fast kanske för gött, som karin säger den satt där den skulle men inte riktigt ändå.
skulle pluggat matte idag, men det sket sig så jag kör på engelskan istället, plugga gör man sen dör man. det är så det känns nu, men äh.
jag har svinmånga engelska glosor att lära mig, så so long!

21/11

Hej.
Vi har fått skjuta upp vårt prov vi skulle ha på måndag i historia, det känns gött, för vi skulle aldrig hinna klart med allt vi gör tills på måndag.
När jag kom hem från skolan fick jag och min syster för oss att fixa iordning lite på mitt rum, och för er som sett hur jag bor (gäller både hos mamma och pappa) så gillar jag inte att hänga in kläder i garderoben, utan lägger dem gärna lite varstans istället. Men iaf, jag och min syster möblerade om lite på mitt rum hos mamma, det känns bättre nu. Liksom mer mysigt, men jaja.
Jag ska plugga matte nu, det är verkligen behövligt, sen massa engelska glosor med, sen innebandy, känner dock inte för innebandy. Kanske för att det känns som en små stressig eftermiddag.
Ne, jag har massa att göra nu som sagt, så hejdå.

äh.

Jag ska lägga mig nu, eller snart. Först ska jag kolla på några bilder Jessie har tagit, Jessie är jättebra på att ta kort och så ska jag lyssna lite mer på Coldplay. Det är de enda som känns bra just nu.
Jag gillar inte läget nu, jag gillar det inte alls.

give me one cause on is best
in confusion confidence
give me peace of mind and trust
don't forget the rest of us
give me strength, reserve control
give me heart and give me soul,
wounds that heal and cracks that fix.
tell me your own politik.

20/11

Hade en kvartslektion sen gick jag hem och sov, var jättetrött. Sen åkte jag och mamma till Lidköping och sen pluggade jag lite. Nu har jag nästan pluggat klart och jag har försökt hitta min kamera sladd, men den är spårlöst borta, får väl kolla hos pappa lite också, men nej den ska inte vara där. Äh, den kommer fram till jul.

Nu tänker jag plugga lite till sen chilla, yes det är gött att chilla.
Harego.

19/11

Jag är trött, och har halva engelskan läxan kvar plus lite till. Men nej inte nu.
Helgen har varit okej, Karin och jag gjorde rätt i att banga. Vi hade det på känn, yes. Så vi chillade vidare, Karin och jag, jag och Karin.
Har faktiskt övningskört lite också, kände det var dags nu. Det gick bra, bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Så mycket mer har inte hänt, inget som känns värt att skriva iaf. Tänkte träffa Sanna och Karin ikväll, men sen var det ju den där engelska läxan som ändå bara blev halvgjord och jag är trött. Vi tar det i veckan.




Jennifer.

16/11

Det är mesta går tungt nu, det enda positiva idag var teatern då jag, Emina och Kleva skrattade jättemycket. Och i den första delen var det nog bara vi som skrattade mest hela tiden. Det är gött och skratta.
Historian är jag typ klar med, och den ska vara inne på tisdag så det känns riktigt skönt. Då har jag lite tid och försöka göra det lite bättre osv. För just nu är den väl inte jättebra, men skitsamma.
Ihelgen blir det väl att kolla odencup, kanske fest och plugg. Varför just kanske fest är för att det inte går bra nu, det mesta känns tungt som sagt.
Jag, Jessie och Stina har bokat biljetter till Stockholm nu, vi ska hälsa på Jess, Fia och Evelina på jullovet. Jess hade någon släkting som hade lägenhet där så vi tänkte att yes dit ska vi med, och så blev det. Det ska faktiskt bli ball, men det är ett tag kvar tills dess. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Eh, jag har faktiskt inget mer och säga.

14/11

Det har varit en tuff början av veckan, tror inte resten av veckan blir så jättemkt bättre.
Men jag hoppas, idag var en okej dag, och oavsett vad är Björn bäst.
Det är mycket plugg nu, jättemycket. Och jag orkar inte, vet inte vart jag ska börja. Men det löser sig, det brukar det göra.


Jag har ont i magen och är trött. Så jag säger gonatt nu.

13/11

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Det är mörkt, snöat och jag och Henning har varit och badat. Badet var väl ingen direkt hit, men Henning är bra. Henning är alltid bra.
Jag ska äta lite nu, kolla igenom min samhäll och sen sova.




We're all fugitives.

.

nobody said it was easy, no one ever said it would be so hard.
oh take me back to the start.


Det är sådär nu, eh jag vet faktiskt inte.
Men skola nu iaf, bara en lektion sen ska jag sova. Sova,  träna och plugga. Jag har knappt fått någon sömn i helgen.

11/11

Det är tidigt, jag och Karin ska till Göteborg.
Jag har hittat två par skor jag vill ha, samt en tröja. Plus att vi ska äta på baguettbaren, svingott.
Igår var jag, Karin, Sanna och Cicci på bio, Hemligheten, den var helt okej, men roligast var nog att kolla på Cicci när det lite mer läskiga scenerna kom. Efter bion gick jag och Karin till Jessie en stund, sen hem till Karin och kollade tv. Vi skulle fixa en present, men det blev aldrig så. Men vi kom att det gör nog inget iaf.
Efter Göteborg är det bara hem och göra iordning sig för sen är det fest. Det känns gött, för det var lugnt förra helgen.

Ne, nu går tåget om en stund. Och jag ska hinna göra massor innan det.
Hejdå.

9/11

Hej.
Det är jättemörkt ute och jättekallt. Men det gör inte så mycket idag, för det har varit en bra dag.
Skolan var helt okej, satt och pratade med Karin, Cicci och Sanna en bra stund och det var gemytligt, och vi kom fram till en hel del saker vi ska göra ihelgen. Det blir fullt upp denna helgen, men det gör inget det heller för är man med dem får det vara fullt upp och göra hela tiden.
Spanskan känns helt okej, och det är ju bra, för imorgon är det prov. Men tar och pluggar lite till, sen ska jag mest chilla vidare framför TV. Som vanligt, men det är bra. Jag gillart.
Jag har träningsvärk idag också, men det är gött för man får liksom en må-bra-känsla eller ngt. Eh, gött är det iallafall.
Nu som sagt pluggar jag lite, sen chillar jag vidare framför TV.



Jennifer.

8/11

Hej.
Det är onsdag och idag slutade jag kl 12.
Efter det begav jag och Emina oss ner till gymet och tränade, solade och pratade med de som jobbade där om vattengympa, eftersom jag och Emina tänkt ha det på en idrottslektion. Men det var mer jobb till det än jag trott, men det blir väl det med också.
Det blir att plugga lite spanska idag också, och sen chilla lite. Jag är trött.
Sen är det ju Bonde söker fru idag med, vet inte riktigt varför jag tittar på det, men har kollat alla gånger och då kan jag inte sluta. Men eh, har ju ändå inget bättre för mig.

Jag har tänkt massor idag, tillbaka på sommaren och innan sommaren. Det var så svinkul och speciellt, men det är en annan historia som jag inte tänker berätta här.






our dreams, and they are made out of real things,
like a shoebox of photographs.

6/11

Jag har sträck läst hela dagen, läste ut min engelska bok idag. Igår läste jag nog omkring 140s och idag lika många. Det var tungt, riktigt tungt. Men nu är det klart och nu ska jag bara skriva lite om boken. Och den var inte så bra, rätt dålig faktiskt. Jaja, nu är det gjort. Skönt.
Ska snart på sånt där mentorsamtal, det känns mest onödigt.
Sen när jag kommer hem blir det att plugga vidare, som sagt skolan är igång igen.
Mamma kom ju hem igår, och hon hade massa bra grejor med sig till mig och Lasse med. Tack.

Skulle tränat idag, men det blev inget. Jag hinner inte, men imorgon då hinner jag.
Först ska jag träffa Jessie, vi ska plugga espanol. Sen ska jag träna, och det ska bli gött. Har varit dåligt med träning de senaste, men skitsamma. Sånt händer.

5/11

Nu är lovet typ slut, men det har varit ett bra lov, jättebra faktiskt.
Festat, varit i Jönköping en dag och inhandlat mig en jacka annars fanns det inget o hämta, var i Skövde en annan dag där jag mest hade beslutsångest hela tiden, har bowlat och haft våffelkväll sen har jag tagit  det lugnt och bara myst med tjejerna och Björn.
Idag har jag pluggat lite, men nu kom mamma hem ifrån Skåne så vi ska handla lite.
Sen ska jag plugga lite mer och kanske träffa Karin en stund, vore väldigt trevligt.

Men nu är det skola imorgon, och det känns ju lite tungt men eh det är snart lov igen.
Nu ska vi handla som sagt, harego.