MIN HELG

Åh, jag sa till er att jag nog hade haft världens finaste och bästa helg förra helgen, och vet ni vad? Jag hade nog världens finaste och bästa helg igen. Och vet ni vad? Jag tror kommande helg kommer va lika bra den också.
Jag sitter bara här och trivs just nu, eller sitter vore fel att säga. Jag flänger runt hela tiden känns det som, och idag blir det grill. Underbart!



HIGH!

Ni vet när man har den där underbara känslan då man känner sig high on life, den har jag nu. Typ hela tiden. Och det är så jävla gött.

SUSHI ÖVERGICK TILL HJULNING!

Igår var en sjukt lyckad kväll. Vi lagade sushi (som blev svingod), drack drinkar (Frida kan de där med att blanda drinkar!) och hjulade (Frida kan inte det där med att hjula :))



Ikväll blir det grill och gött folk hos Jessie. Men först blir det nog en trip ner till stan, om vädret bara blir lite bättre.
Puss,
Jennifer-

SUSHI FÖR HELA SLANTEN!

Nu ska jag iväg till Frida för att laga sushi med tjejerna, ska bli sjukt spännande. Är ingen rutinerad sushi-ätare och definitivt ingen rutinerad sushi-lagare!



ser man på, kände mig på posing humöret idag.

IGÅR OCH IDAG!

Igår var en jättemysig dag. Först en springtur med Jessie och sen lite mys med tjejerna hos Frida!



Idag har varit en OK dag, inget mer. Att få tid hos en läkare här i Norge är lika med att kriga, men jag vann. Det är dagar som dessa jag önskar att jag bodde i Sverige. Nåja, avslutade dagen med en lång och underbar promenad med Mary.

Imorgon blir det lite mer tjejmys hos Frida, vi ska laga sushi. Spännande!

LÖRDAGEN I BILDER!






Jag hade världens underbaraste lördag! Först åkte jag, Johan och Anders till Lidköping och senare åkte vi ut till Spiken för att äta den godaste laxen. Efter att ha legat i solen och göttat åkte vi hem till mig för att sätta igång grillen och invänta lite mer vänner, vilket ledde till en underbar grillfest som slutade i Skövde.
Ja, jag hade nog en bland det bästa lördagarna på väldigt länge.

SÅ HIMLA FIN!

Jag har nog haft världens bästa helg med världens bästa vänner och familj. En bild update kommer, men nu ska jag ut på altan och sola lite innan det bär av mot Oslo igen.

FALSKETA!

Nu är jag hemma i Falköping tills på måndag.
Idag ska jag äntligen få träffa min kära vän Johan. Vi har tänkt oss ett liten dagstur, antingen till Göteborg eller till Anders stuga i Säm, i vilket fall som helst kommer det bli en underbar dag.
Ikväll börjar vi iaf med grill hemma hos mig. WHAT A DAY!

Ps. Jag har hittat ett helt underbart linne i pappas garderob, sjukt otippat men jävligt gött.

WEEKDAY OPENING

Yes, ikväll var jag, Jessie och Marie på Weekday opening, det var najs och väldigt mycket folk. Underbart att Oslo bara får bättre och bättre shopping nu.




Nä, jag är inte specillet pepp på packning just nu, men det är verkligen hög tid för mig att börja med det.
Vi hörs snart.
Kärlek,
Jennifer.

MEMORIES

Förra sommaren spelade jag och mina underbara vänner kubb och krocket, grillade, drack lite öl och bara hade det gött hemma hos mig. Jag kom och tänka på det för att nu är det sommar igen. Och imorgon ska jag hem.




OH BOY, O'BOY!

Efter en sjukt stressig dag på jobbet (som ledde till övertid, givetvis blir det när det är fint väder o rä o), en timmas springrunda och lite häng med Jessie så sitter jag äntligen i soffan med ett glas oboy och en kanelbulle. Livet är faktiskt underbart!



(och yes, jag har googlat bilden. jag älskar google!)

TILL JESSIE!

Jessie, jag minns den.
Så nu tycker jag du kan komma hem med alla dina presenter till mig :)




SOL!

Idag har det varit sommar i Oslo, så jag och Anders tog en glass på Karl Johan och åt på Tullins. Underbar eftermiddag med en underbar vän.


17 MAI

Det har varit en väldigt hård med otroligt rolig helg. Mindre roligt är att jag inte har tagit alls mycket kort och att jag kommit in i en bloggtorka. Det var roligare att blogga på resan, men vet ni vad? Jag ska försöka skärpa mig, men tills dess så lånar jag en bild utav Marie som jag tycker talar rätt bra för denna helg.



VI KÖ BA!

Så dölig med update det senaste, men det gör inget känner jag.
Men Karin kom upp igår, fick även träffa Anders och det var sjukt najs! Sen är det fest ikväll och imorgon, och jag är minst sagt taggad. Ikväll blir det barbent och kjol, precis som jag skrev att jag ville ha det, fast något sommarväder är det inte riktigt, men om man ska tro på Yr för en gångs skull så ska det bli 18grader och sol ikväll (och nu är det mulet och regn, fast varmt ändå!).

Så då säger vi som såhär mina kära vänner, IKVÄLL KÖ VI BA!



pics

BULLFEST BULLFEST HELA DAN!

Idag bakar Lina bullar åt mig.
Jag har det rätt gött ja.



ME AND MAH GIRLS!

Jag skulle vilja ha något i stilen med det här (mina tjejer, sommar, bara ben, parkhäng, fest och mys). Alltihopa på en och samma gång. Vad sägs om nästa helg?


UT PÅ TUR..

"Ut på tur, aldrig sur" the norwegian way to say it så att säga. Jo, i lördags var jag, Jessie, Kajsa och Lina ute på tur tillsammans med Anette, hennes pojkvän och en vän till dom. Vi vandrade omkring i skogen i någon timma innan vi hittade fram till den efterlängtade sjön för lite chill och grill, sol och mys. Vi hade helt enkelt en väldigt mysig lördag på tur.



PÅ PROMENAD

Igår var jag och Marie på promenad och det var jättemysigt.


tattoo


BE EXICTED BE EXCITED

Ikväll tänkte jag vissa två fina saker jag gjorde på resan.

LÄGENHETEN.

Det är måndag och jag är trött, men det brukar jag vara på måndagar så då är det ju som det ska.
Efter jobbet åkte jag och Lina ut till IKEA för att köpa lite saker, mest till mitt rum. Och nu fem timmar senare har jag äntligen packat upp saker och ting, och jag känner verkligen att jag kommer trivas i denna lägenheten. Det är långt ifrån helt klart men vi har kommit en bra bit på vägen. Men jag har hittat en jättefin och jättebillig soffa på IKEA som skulle passa perfekt i mitt rum, men nu är bara frågan hur jag får den från IKEA till mitt rum?

Som jag skrev igår skulle ju Johan kommit och hälsat på mig idag, men så ringde han och sa att det skulle bli imorgon men sen kom vi på att det blir alldels för stressigt så jag tror han kommer nästa helg, vilket känns underbart. För honom saknar jag!

En bild från arkivet bjuder jag på ikväll.
Godnatt!

.




.

Jag har haft en jättebra helg, känns skönt att vara tillbaka i Oslo ändå.
Imorgon kommer min kära vän Johan och hälsar på, honom har jag inte träffat på väldigt länge så det kommer bli sjukt kul.