I LOVE THIS CITY

Nu har ilskan lagt sig och jag känner mig redo för att publicera detta.
När studenten närmade sig så törstade jag efter äventyr, och bara en vecka efter studenten flyttade jag och min vapendragare Jessie till Oslo. En stad jag blivit kär i, en stad som varit mitt hem till och från i snart 3 år. Här har det hänt mycket. Jag flyttade in i min första lägenhet. Jag lärde mig laga massa ny mat. Jag fick började betala räkningar och hyra. Jag började jobba på heltid. Jag träffade otroligt mycket nya vänner. Jag kom ännu närmre dom jag hade sen innan. Jag drack öl och grillade i massa olika parker. Jag gick ut på falskleg och dansade till solen gick upp. Jag gick på konserter. Jag hittade kärleken. Jag fick känna på hjärtesorg. Jag blev starkare. Jag har ätit ute (provade sushi och älskade de, åt norskkebab och hatade de!) och shoppat för mycket, men det har även sparats. Sparandet gick till en fantastik jorden runt resa på 6månader. Jag kom tillbaka till mitt kära Oslo, till en ny lägenhet. Sparade. Åkte på underbar tågluff. Kom tillbaka. Sparade, sparar. Jag jobbar, träffar mina fina vänner och njuter av en min underbara vardag.
Men.
Jag börjar bli törstig igen. Känner mig redo att lämna landet som äter smörgåsar till lunch och har konstiga korvbröd. Och det ska jag göra om några månader, men tills dess ska jag bara njuta av den sista tiden i mitt underbara Oslo.

IGÅR OCH IDAG

Igår hjälpte jag Emelie med flytt och städning hela dagen, sen blev det fest hos Jessie.
Idag har jag bara hängt med Emelie och sen sa vi hejdå och nu ses vi inte på några månader, lite jobbigt så men det får jag ta.
Nu blir det tacos och solsidan hos min partner in crime Jessie.

JAG. VILL. INTE.

Åh, igår sa jag hejdå till Marie, nu ska jag hjälpa min syster att flytta det sista, och på onsdag säger jag hejdå till Jessie för en stund. Var ni tvunga att åka samtidigt? Jag vill följa med er på era äventyr..

!

I utkast har jag ett inlägg jag tänkte publicerat idag, ett inlägg om hur mycket jag tycker om Oslo. Men idag blir det inget med det, för idag har jag varit på skatteetaten (norska skattekontoret) och jag kan bara säga som såhär, SKATTEETATEN FUCK YOU! Hårda ord, men det finns nog inget land som har så dåligt system som Norge.
Ja, just nu är jag bitter, på en fredag och allt.

-13

Senaste dagarna har det varit otroligt fint väder här i Oslo, men kallt, imorse när jag gick till jobbet var det -13. Det känns lite som blå himmel och kyla går hand i hand på vintern.


OLDIE BUT GOODIE

Idag träffade jag en gammal klasskompis och en väldigt god vän som var på besök i Oslo över dagen. Lollo heter hon och det är en sån vän man inte träffar så ofta men som man klickar så otorligt bra med. Vi har liksom bara varit på olika platser hela tiden sen vi tog studenten, men vi insåg att vi båda kommer vara en del i Falköping samtidigt sommar och då ska det banne mig hängas. För Lollo är förmodligen av de flummigaste men absolut goaste jag känner.

YEAH MAN!

Jag förflyttade min sega kropp till gymmet för lite träning och jag körde en riktigt gött pass och jag är banne mig stolt över mig själv, detta var inte väntat utav mig idag.
SO BIG TIME TUMME UPP!
och det får bli lite sletna cam bilder när man inte orkar mer!

och i lördags var vi på blå!

Och lagom sliten efter fredagen skulle vi givetvis gå på det igen eftersom det var min fina systers sista helg i Oslo. Men vi var alla, som sagt, rätt trötta så denna kvällen blev det lite tidigare hemgång men det var en otroligt trevlig kväll och jag kommer att sakna min syster så otroligt mycket. Hon har verkligen kommit och bli en av mina absolut bästa vänner och sanningen är att jag känner mig lite halv när jag inte har henne i närheten (happ, då blev jag lite lipig här då!)

wallmans salonger

I fredags var det som sagt en öl på lökka och Wallmans salonger med jobbet som gällde, maten var jättegod, showen var otroligt underhållande och sällskapet var de bästa! Det var alltså en otroligt trevlig och lyckad kväll som höll på ända fram till småtimmarna (som väntat!).

VI SES IKVÄLL JOBBET!

Då mina kära vänner taggar jag till för en kväll ute med jobbet, den drar snart igång med öl på lökka för att sen ta oss vidare till wallmans salonger och fyra rätters därefter få vi se, men skulle väl tippa på att det inte blir tidigt hemgång om jag känner mitt jobb rätt :)
make avatar
ursäkta den döliga kvaliten :)

oslo mekaniske verksted

Idag har jag ätit sushi och druckit kaffe tillsammans med min syster och Lollo på utan tvekan mysigaste ställe, oslo mekaniske verksted. Har inte varit där på jättelänge, förra gången jag bodde här hängdes det en hel del där med Agnes (och dig saknar jag sjuktmkt!), men nu ska jag banne mig försöka hänga där lite mer.
Nu blire de sängdags. Imorgon är det torsdag och snart helg. Blir en helg med fullt håll igång och jag ser framemot den som bare den.
Godnatt folks!

i lördags

I lördags slog jag klackarna i taket tillsammans med mina fina vänner som jag tycker så otroligt mycket om!
Annars är det rätt dålig update här, men det händer inte så jättemycket just nu.
Äntligen kommit igång med träningen igen, och sen ska det försöka pluggas lite dessutom!

smile!

Igår åkte jag till Falköping. Saknade min föräldrar lite extra mycket så det fick bli så helt enkelt.
Idag blir det en hel dag med pappa, vi hörs lite senare mina vänner.
Tills dess bjuder jag på en underbar bild från webcamen.

L som i love

Det andra bästa idag var att spontan träffa Emelie och Fia lite och flumma ur lite!
L som i love, för dom är helt lööövely!

iheartskype

Bästa 47minuterna idag var när jag pratade med Karin på skype. Skype är typ hur bra som helst, i löve it!


SÅ OTROLIGT GÖTT!

Är sjukt stolt över mig själv idag, jag har pinat mig hela hösten med att läsa upp samhäll A, och idag skickade jag in det sista och betyg får jag på fredag. Det har förmodligen varit det absolut tråkigaste jag gjort, men som sagt, nu är jag klar och det känns så oootroligt gött.
Men så fick jag besked om att min historia A kurs drar igång nästa vecka...
Men för nu, GLAD TJEJ HEJ!

PERFEKT SÖNDAG!

Idag hade jag och Marie bestämt oss för en liten utflykt. Vi åkte till Sognsvann, vi packade ryggsäcken full med varm oboy, mackor och bullar, och begav oss. Otroligt fint och otroligt mysigt, en perfekt söndag.

bowling och en öl!

Ikväll blev det taco hos Fia och Eve, och sen lite bowling och en öl på Quadiz. Vi firade nämligen Jessie som fyllt år! En otroligt trevlig kväll med finaste tjejerna, PUSS till er.

och så bjuder jag på en liten film från kvällen :)



RED LEATHER JACKET!

Jo just det. Innan fikan kollade jag lite seconhand och hittade en otroligt fin skinnjacka, röd dessutom, och när jag visade den för Jessie och Emmie såg vi att man kunde göra om den till väst och så blev jag ännu mer nöjd med köpet :) Så nöjd att jag måste blogga om det, hehe.
nöjd tjej, hej!

finfika!

Idag blev det fika med Jessie och Emmie! Emmie träffade vi i Australien. Det är rätt häftigt det där, att träffa någon på andra sidan jorden, fortsätta ha kontakt och sen fikar man i Oslo. Men iaf, finfika på tealounge!


BAH, bacon?

Godmorgon mina vänner!
Pigg och glad och detta ser ut att bli en bra lördag.
Så det är bara att köra igång.

inte många knop!

Det är fredag, men jag har ingen direkt fredags känsla. Jag är otroligt förkyld och har lite halsont, så här har det inte hänt mycket i veckan, all energi har liksom gått åt på att ta sig till jobbet typ. Förmodligen varit det lugnaste veckan på tre år!
Men som sagt, helg är det. Och för första gången på väldigt länge är jag kvar i Oslo och det känns gött, väldigt gött. Ikväll blir det bara film och mys. Imorgon får vi se lite, men på kvällen blire matlagning och bowling iaf, kuuuul!
(nej, bilden har inget med texten att göra. men den är från malmö och det är fint det!)

.

jag fullkomligt älskar den här sidan!

10/11

Jag hade som sagt ett toppen nyår i Sälen tillsammans med ett gött gäng, som bestod av åkning, afterski, godmat, dans, mys och mycket skratt!
Men så värst mycket bilder togs tyvärr inte men jag ska dela med mig utav några! Men däremot filmades det en del, så det kanske kommer någon nyårs film, vi får se (jag tror jag fått en liten dille på filmer...!)

magsjuk, hej!

Jag har legat i sängen heeela dagen. Magsjuk, det är det värsta jag vet.
Ingen ork till något, sovit, kollat serier, sovit, ätit pyttepyttelite, sovit. Tänkte jag kanske skulle orka plugga, det blev typ 5 meningar sen orkade jag inte mer.
Vi hörs igen när jag piggnat till.
Nu ska jag försöka få i mig lite mat, puh..
(kul föresten att så många kollat på filmen :)

till AGNES

I fredags fyllde Agnes år, så jag hade klippt ihop en liten film till henne. Här får ni se!

 

(hm, verkar som ljudet blivit lite tokigt, jaja)

Annars har jag haft ett jättebra nyår tillsammans med mina fina vänner och bilder kommer!