en liten film och en flytt.

Spenderat halva helgen i stugan och halva i Falköping. Pillat ihop en liten film från när vi var i Grekland (två filmer på kort tid, PEPP!), annars förbereder jag mig mest inför onsdag. Då packar jag ihop det sista och flyttar ner till Kungshamn där jag ska spendera resten av min sommar.


psst. kolla gärna i hd-kvalité.

summer shredding

För några dagar sen fick Emelie ett ryck och ville åka snowboard, sagt och gjort. Jag filmade lite och här har ni resultatet.


and so it continues..

Jag har hunnit fylla år, hänga med familj och vänner, ätit en massa godmat, men framförallt har jag målat och tränat. Jag och Emelie har tagit på oss projekt måla ladan och alla småhus runt omkring gården. Men vi har faktiskt ganska kul medan vi målar, så man glömmer liksom bort att det är jobbigt. Sen har vi sprungit en herrans massa, jag tycker ju inte springa är så jättekul egentligen fast att springa med Emelie har gått hur bra som helst och imorse sprang vi 7km på berget. De ni!
Men idag är det ju röd dag och även vi är lediga. Så jag ska på dagsutflykt med lite vänner ♥lite såhär har det sett ut. och för övrigt känner jag mig ganska inspirerad och ska bara lära mig final cut x bättre, för då kommer det nog trilla in både en och två filmer här snart.