like a shoebox of photographs

Det är storm ute och jag har spanska prov imorgon, men det gör inte så mycket. Jag längtar nästan till imorgon bara för att få göra provet, inte för att jag kan det utan för att jag orkar skjuta på det mer. Jag vet att det kommer gå dåligt, men just nu orkar jag inte bry mig.
Skolan är tuff nu, har ett prov/inlämning fram till v.13, det känns inte riktigt som jag ser ljuset. Det tar liksom aldrig slut. Det är nu jag tröstar mig med att det är sista terminen och att det kommer gå fort, för vårterminen går ju alltid fort, eller?

Och inte nog med det, jag bor i en flyttlåda. Jag har packat ner alla mina saker i mit rum i en låda. Nu ska jag bara gå igenom garderoben och packa ner kläderna. För imorgon flyttar vi. Men jag slipper flytta omkring allt, för jag jobbar direkt efter skolan, det känns faktiskt riktigt skönt. Jag jobbar lördag lunch också! Så flytten får det andra fixa, naaaaaaaaajs!

Men trots vädret, plugget och flytten är jag glad. Det mesta går rätt lätt nu, utom plugget då. Det ska bli kul att flytta och snart är de lov och ah. Det är bra helt enkelt!

Jaja, igår var jag hos Jessie och pluggade lite spanska, sydde om en kjol och åt vindruvor. Vi hoppade över träningen igår och tog de lite lugnt istället.


Ne, jag tror jag ska återgå till plugget.
Jag ska tända lite ljus, ta fram böckerna och ta mig en frukt! 

we'll sit beneath the mango tree

Jag är trött men glad.
Idag var skolan otroligt seg, och jag slutade 15,40. Men jag träffade Cissi lite och det var typ andra gången sen jullovet. Vi lyckas aldrig träffas i skolan så det var kuuuuuuuuuuuuuuuuuligt :)
Efter skolan åkte jag hem och bytte om, för det var dags för träning. Jag och Jessie gick på ett corepass och körde lite motion i gymmet sen. Gött. Corepasset kommer ge mig träningsvärk imorgon, men jag gillar nog att ha lite träningsvärk ändå tror jag.
Sen kom jag hem och visste att jag behövde plugg spanska och svenska. Men jag har bara pluggat svenska, eller plugga skulle jag inte vilja kalla de, mer kollat igenom det. Jag är inne i en orkar-inte-plugga-period nu och det känns lite jobbigt eftersom jag har en massa saker att göra framöver. Jaja.

Nu ska jag byta sänglakan och sen sova.
Jag är sugen på fest och dans.
Gonatt!


bra helg!

Det är måndag igen, men helgen har varit bra.
I fredags chillade jag med Jessie och Ceccan och det var riktigt najs. Vi hyrde en film, som inte var speciellt bra men vi skrattade åt den iaf, eftersom att den var pinsam typ. Sen chillade vi lite till och lite till och sen åkte vi hem. Eller jag följde med Ceccan hem en sväng och så satt vi där, och sen åkte jag hem. Men en trevlig kväll alltså.
I lördags var det bröllop och dop och det var fint och trevligt. Det tog hela lördagen, så det blev inte mycket mer än så.

Igår var det en lugn dag, och jag var ute och gick. Det var jättefint väder och det är inte varje dag det är de i Falköping liksom. Sen blev lite plugg gjort, träffade Jessie en lite stund, åkte till CJ en sväng och sen kollade jag och Karin film och fikade. En riktigt bra söndag asså. Jag som inte brukar gilla söndagar.

Vi fick vårt spanska prov framflyttat till fredag och det känns skönt, för jag har inte hunnit plugga så mycket som jag vill på det. Så nu gäller det att sätta igång asså. Svenska prov på onsdag också, men det verkar inte vara så svårt, får ta en titt på't ikväll.
Ska nog upp till huset idag också, måla det allra sista i mitt rum. Sen är det dags att börja packa ner saker, det är det tråkigaste utav allt. Men vi ska vara ute ur lägenheten senast fredag kväll så det är bara att sätta igång me't.
Ska försöka hinna med lite träning idag också, det vore skönt. Får höra med Jessie.

Nu ska jag ta mig en titt på spanskan!


fredag och skööööööööööövde.

Idag är det fredag och det känns riktigt gött med helg.
Ikväll blir det chill, ska träffa Jessie och Ceccan en sväng och vi får väl se vad vi gör, det blir nog rätt lugnt. Vilket är helt okej med mig.
Idag har jag varit i Skövde med Emina och jag köpte ett par jäättefina pumps, jag gillar dom jättemycket asså :) Sen köpte jag en tröja med. Det är ju faktiskt löning idag :)
Jag har nog inget mer att säga, det händer inte så jättemycket just nu.
So long folks!



träning och projektarbete

Det känns som om veckan har sprungit iväg, imorgon är det redan torsdag. Men jag klagar inte, det är ju bara skönt asså.
Idag fixade vi lite med projektet. Vi räknade ihop det pengar vi samlat in, vi fick det till 8704kr. Inte illa asså, men det var inte länge vi fick hålla i dem utan vi åkte ner till banken och skickade över till olika bröstcancer föreningar. Men det känns ändå svinkul att vi fick in så pass mycket asså.
Vi har även kollat lite på vår rapport vi ska skriva, så nu har vi delat upp det bland oss, och det är ju bara sätt igång, när man orkar vill säga..

Efter skolan åkte jag hem och åt lite sen var det iväg och träna med Jessie. Vi gick på powerstrike och det var fruktansvärt jobbigt och jag kommer att ha träningsvärk så in i imorgon. Men det är ju faktiskt en skön känsla ändå.

Imorgon måste jag ta tag i spanskan, jag har ett stort prov i både spanska och svenska nästa vecka. Men jag har verkligen inte orken, och ihelgen vet jag inte om jag hinner me't. Det är bröllop och sen ska vi börja flytta ännu mer till huset.
Jaja det blir väl.
Nu ska jag kolla på film!

måndag och nytt schema..

och mitt schema är lite utav en love/hate situation. Kan inte bestämma mig om det bra eller dåligt, så det är väl ok iaf. Mina måndag är jättebra och det känns ju skönt att börja med en bra dag.
Jaja.
Ifredags var det fest. Vi var en massa i dykarhuset och vi till Skövde några stycken där det var studentfest och det var jättekul faktiskt. Det var mycket folk, och bra drag.
I lördags var jag i huset och fixade hela förmiddagen och på kvällen var det jobb som gällde. Men det var jättelugnt så vi stängde en timma tidigare, så det var rätt gött.
Igår var jag i huset och grejade och äntligen börjar vi komma någon vart. Det ska bli kul att flytta in, vilket vi gör nästa vecka. Det blev lite träning med Jessie också, och på kvällen var det chill med CJ. Vi kollade gossip girls och pratade lite, treeeevligt.

Idag ska jag till pappa och sen får jag se om jag orkar plugga lite, men skulle inte tro det :)


atlantica, woho.

Hej hej hej, hemskt mycket hej!
Jag kom hem från jobbet för ett tag sedan, jobbade efter skolan och det gick fiiiiiiint. Jag och Jocke hade en intressant och kul disskusion, rätt najs. Jocke är kul.
Jag hade plockat ihop lite mat att ta med mig hem, men glömde den och kom på de strax efter jag slutat, så sprang tillbaka för att hämta den. Då börjar Cintia skratta så in i, och frågar om jag glömt min mat. Jag sa ja och hon skrattade ännu mer och sa att hon blev jätteglad när hon såg att någon glömt mat så hon kunde äta den, och givetvis var den uppäten. Jaja, bjuder på väl den då liksom.

Jag och Karin ska snart iväg och träna på atlantica, vi har fått varsin gratis vecka och tajmade in dom samtidigt. Ska bli kul, var längesen vi tränade och atlantica verkar ju bra.

Ne, nu ska jag iväg och träna och så. Sen kommer CJ förbi och hjälper mig lite med datorn. Det var de.
Just det, imorgon är det feeeeeest.
Pusskram.

142 dagar till studenten!

Här sitter jag i sängen med min nya dator och bloggar och jag gillar den, mycket!

Kom hem från bandyn rätt nyss och den gick svinbra, det var riktigt kul idag faktiskt. Vi var inte så många idag, så det blev lite mera spel, kuuuuuuuligt! Jag gillar spela bandy. Jag, CJ och Simon pratade om att hyra en lokal någon helg och spela några stycken. Vi får väl se.

Idag hade jag två lektioner och slutade tio, riktigt najs. Kom hem och läste lite, sen gick jag på naturen men det gick inget vidare asså, jag var rätt okoncentrerad, men eh. Kan jag det? Det vet jag inte, men det lär jag att märka imorgon. Skönt att få de gjort. Jag fattar fortfarande inte varför vi läser naturkunskap B, när inte ens naturarna gör de, men jaja. Kämpa på liksom.

På tal om naturen, idag satt vi på naturen och gjorde ingenting som vanligt. Men jag räknade dagarna till studenten och idag är de 142 dagar kvar, rätt najs. Det går fort och jag gillart.

Ne, nu ska jag sova.

Godnatt.


kommande veckan är soft.

Det är måndag och måndag brukar alltid vara sega, men eftersom denna veckan i skolan är rätt soft och många lektioner försvinner så känns det rätt lugnt.
Igår var de målning i huset, den vita färgen jag valt till tapeten passar inte riktigt så bra, så måste fixa en ny. Men lite målning blev det iaf, och det känns gött.
Idag ska jag plugga naturkunskap, jag har provet på onsdag och ett bra betyg vore göööött.

Min dator har kommit, så ska nog hämta ut den idag. Ska bli kul att pilla lite med den. Woho!
Ne jag har nog inget mer att skriva just nu, så hejdå!


jobb, slipning och film!

Klockan är rätt mycket och jag ska alldels strax sova för jag är jättetrött.
Idag var de jobb, det var rätt lugnt för det var jag och Nate som jobbade och vi är alltid extra flummiga då, som Cintia säger vi är Mingans flummigaste personal. Vi är jättedåliga på disken, och spar all disk till sist, så 1h innan vi slutar är det disk i hela köket, så det är det effektiv städning in i de sista som gäller. Men vi brukar fixa det galant!

Direkt efter jobbet åkte jag upp till huset för att fixa lite. Det blev att slipa massa i rummet innan jag kunde börja måla, så målning går jag på imorgon. Men det börjar bli lite ordning där nu, både i vardagsrummet och i några sovrum, skööönt!

Jaja, kvällen har varit lugn. Jag hade inget mycket att göra förrän CJ ringde och frågade om jag skulle komma och kolla film. Så jag åkte dit och vi såg I am Legend, och jo den var bra. Men jag och Olof gillade inte slutet, vi hade ett mycket bättre slut på G asså, men jaja.

Nu är det sovdags asså, för imörn ska de målas.
Vi säger så, puss!

Förresten blev jag väldigt sugen på festival idag. Så det får bli en bild på mig och Ceccan från hultan.

snart freeedag!

Hej!
Nu är det snart helg, och det känns riktigt skönt. Ska bli kul att komma igång med huset lite, måla och fixa. Det är alltid kul att inreda.
Imorgon ska vi fira Lasse en sväng och på kvällen var de tal om att gå ut och äta och efter det bowla, med lite trevligt folk. Jag och CJ blir nog ett lag på bowlingen, vi var grymma sist asså :) Sen har Ceccan kommit hem från Egypten också, pratade precis med henne. Dom hade haft de varmt och fint, oväntat.
Ska bli kul att träffa henne, hon var borta hela lovet i Norge och sen Egypten så det ska bli trevligt :) PUSS!

Jag köpte en bärbar dator igår, det blev en LG, den var riktigt fräsch faktiskt. Jag är nöjd!

Har precis varit och tränat och idag gick riktigt bra, ett effektivt pass.
Ne, jag tänkte nog lägga mig och läsa lite.
Det var de, puss.

bärbar dator!

Hej!
Skolan är igång och de är redan tal om prov och inlämning, det är verkligen skönt att de är sista terminen.
I måndags var de träning och igår var de bandy, jag funderade på att träna idag men gört imorgon istället. En vilodag är rätt skönt de med. Så idag ska jag ner till Simp och beställa en bärbar dator åt mig, wohooo! Som jag längtat efter den.

Jag tror faktiskt jag går ner till honom nu.
So looong.

image225

sista dagen.

Hej!
Idag är sista dagen på jullovet, tråkigt. Det är mitt sista jullov på ett bra tag och det känns iofs lite kul. Sista terminen och studenten sen, lovely. Men lov är alltid skönt!

Igår var det bio, vi var några stycken som såg Arn, och jag hade inga förväntingar alls på filmen, men den var faktiskt mycket bättre än jag trott. En lite annorlunda film så. Jag och Jessie satt iofs och skrattade hela filmen, för en del scener var så töntiga haha. Men en mysig avslutning på lovet.

Idag ska jag träffa Jessie en sväng, vi ska nog luncha och sen får vi se.
Jaja.
Puss!

flytten och afterski!

Halloou!
Jag är hemma en stund, jag tar en pause mitt i flytten. Det känns skönt. Iofs är det Lasses saker vi flyttar och vi flyttar inte förrän om två veckor, men men. Tog med Jessies till huset för en lite guidetur förut, det är mycket som ska göras, köket ska renoveras, väggar ska rivas och målas om överallt typ.
Jag har iallafall bestämt mina färger nu, göööött. Det blir en fondvägg i tapet, brunt med lite mönster på, resten blir sandfärgat och inredning blir lite plommonfärgat typ. Jaja, blir väl.

Idre var lovely som jag skrev. Vi åkte uppe i lördags och när vi kom fram gick vi påt med en gång. Det blev en rätt chillfest eftersom killarna var svintaggade på skidåkningen. Vi tjejer gick in till oss och bastade och hade kuuuul.
Söndagen var de ut i backen, och vi var lite ringrostiga allihopa men kom fort igång. Sittlifterna var guld liksom! Givetvis var det after ski efter åkningen och alla var grymt taggad, iaf jag.
När vi skulle hem efter afterskin hittade vi inte stugan utan gick omkring i en timma tills vi träffade killarna och kom hem. Vi var svinkalla så de blev bastun med en gång. Vid detta lagret var nog alla jättefulla, vilket var bara var kul.
Såhär var det nog hela tiden, fast vi lärde oss vägen hem till stugan givetvis.

Vi hade lite ångest när vi skulle hem, jag och Jessie iaf. Vi åkte hem i onsdags och skulle egentligen velat stannat till fredagen som killarna gjorde men vi var grymt nöjda med resan iaf!

Igår var mys på mingus och film som gällde. Väldigt trevligt. Var jättelängesen jag träffade Sanna så det var kuulkuul!
Jag ska fortsätta med flytten nu, för ikväll blir det mys igen.
Men ni får lite afterski bilder.
Peace!


idre in ma heart!

Jag behöver nog inte säga mer än så, men det tänker jag göra, men inte idag. Jag tänker lägga upp massa bilder, men inte idag därför jag har precis kommit hem och är jättetrött men jätteglad för så skoj vi har haft.
En resa full med massa skratt, massa dans, massa fest, massa skid-snowboardåkning, massa pulka och massa annat kulkulkul!
Jag återkommer, men tills dess peace!