Kevin

Så söt att hälften vore nog!

LAST NIGHT

Igår lagade jag och tjejerna lite middag, sen blev det utgång på ÖGs. En riktigt trevlig kväll fylld med dans och skratt.
Nu ska jag städa och packa, för imorgon tar jag jullov och åker hem till Falköping.

self portrait


okt 2011.

EN HERRANS MASSA MYS!

Igår var den mysigaste dagen på länge. Jag trivs så.
Idag har varit nästan lika mysig. Dessutom går de väldigt bra med vårt projektarbete, det är ju kul!
Nu ska jag på yoga med Agnes och sen ska hon hjälpa mig välja ut några affischer. Jag har känt ett tag nu att jag kört fast lite med inredningen, inte riktigt vetat hur jag vill ha det eller vart grejer ska vara, men nu har jag hittat massa inspiration och efter jul så hoppas jag på att komma steget närmre klar (klar, det blir man väl iofs aldrig!)underbara tisdag!

har haft den bästa starten på dagen hittills. mycket plugg som står på schemat idag och sen blir de middag med tjejerna för att sen ha lite lussefirande. Trevligt tycker jag!

image descriptionimage description

 


ON MY MIND, RIGHT NOW.

Här händer det inte mycket mina vänner. Ganska tråkigt, rätt skönt. Så istället för att tråka ut er om vad jag gör om dagarna så bjuder jag på lite bilder istället. Just det, jag har en sjukt mysig, fin och rolig liten film idé, jag har haft den ett tag men.. jag ska verkligen försöka genomföra den och så ska ni få se, kan bli världens finaste. Men det blir efter jullovet isåfall, när jag har lite mer tid. Den är nog värd att vänta på :)
Vi hörs när vi hörs folks!

image description

Vissa har ni sett förr, andra inte. Gammalt och nytt, en underbar kombination. Och varför inte tillsammans med en fantastisk fin låt.