fläng

Jag har varit helt slut hela dagen, och är fortfarande trött.
Jobbet var segt idag, men efter jobbet fick jag ett trevligt samtal ifrån Lollo som var i Oslo. Så jag mötte upp Lollo och comp i stan och så blev de lite häng med dom. Det var alldels förlängesen vi träffades. Men vi kommer nog träffas lite ihelgen :)
Jag ska hem ihelgen igen, de kommer nog bli lite fläng hem framöver. Ihelgen är det lite kalas och jag längtar så efter att träffa kusinerna och Emelie. Och om några veckor ska Fia, Jess och Eve ha lite avskedsfest för tjejerna innan dom åker till Australien, och det var jättelängesen vi hade något sånt, så de kan jag bara inte missa. Men äh, jag kan leva med lite fläng hem till Falköping så länge jag har Oslo att komma tillbaka till, vilket jag har ju :)


Men nu ska jag duscha och sen ska jag faktiskt sova. Som sagt, helt slut!
Puss och gonatt,
Jennifer.

Just det, här får ni min favorit bild från i lördags. Det är mina tjejer det, och snart är vi samlade allihopa :)

i en värld full av liv

Hej!
Idag har det varit lördagsshopping. Det blev skor för både mig och Karin, sen köpte jag en jättemysig rutig poncho och lite annat småt och gott. Lördagsshoppingen är fin den.
Efter shoppingen mötte vi upp Jessie och Linus för lite mat på ett jättemysigt ställe, Tullins Café, där blir de flera besök kom vi överens om. Ligger ju jättenära oss liksom!

Men nu är de dusch och vila på schemat, för ikväll är det fest :)


nu är de helg!

Ja, nu är de helg och Karin och Linus har anlänt.
Nu ska vi till deras lägenhet och flytta in lite saker och sen ska vi laga tacos och dricka öl. NAJS!
Ne, de blev en väldigt kort update där.
Men vi säger så!

snart helg igen!

Hej!
Det är torsdag och snart helg igen, veckorna går så himla fort. Det har varit en del övertid denna veckan och idag var de övertid också. Men jag tycker övertiden är rätt okej ändå, och det blir ju lite extra pengar så det är ju bara göött!

Igår var vi ute och åt och tog några öl ett gäng. Riktigt mysigt. Brukar inte riktigt orka flänga omkring på saker efter jobbet, för oftast är jag jättetrött. Men igår kände vi att de var dags och ta tag lite it, kan ju inte bara jobba och sova liksom. Trevligt var det iaf :) Här får ni se!




Nu ska jag duscha och sen blire de nog sängen. 12h arbetsdag tar på en!
Imorgon kommer Karin, de ser ut som att denna helgen kommer bli ngt ut över de extra :)
Gonatt!

söndag!

Det är söndag och jag har varit otroligt seg idag.
Nu väntar jag på att mina vänner ska komma hit. Jessie och Linus är på väg och CJ borde komma närsomhelst.




Tills dess tar jag och kollar en film tror jag.

it’s such a perfect day

Igår var helt, helt underbart! Nästan magiskt.
Men jag tänker inte försöka förklara utan tänker försöka dela med mig utav känslan genom lite bilder.








Idag blir de lite skoshopping och en fika med Ceccan och ikväll är det lagfest här, men först ska jag städa lite.

it's such a perfect day

coldplay!

Nu ska vi dricka lite öl och äta lite, och sen ska vi på Coldplay.
Som vi väntat på detta :)

städdag!

Det är torsdag och idag kom vår fina Stina på besök.
Efter vi mött upp henne så kom vi på att de var städdag här i lägenhetshuset. Alla skulle träffas på utegården och uppgifter skulle delas ut. Jag, Jessie, Johan och Stina tog trappuppgången och fönsterna. Vårt teamwork var inte att leka med och de tog inte lång tid förrän vi var klara, så det var ju gött. Alla nöjda då liksom.

Efter de tog jag och Johan en snabbshopping på stan, och vi givetvis hittade man lite kul.
Men nu ska vi kolla film och mysa, jag och mina tjejer, och Johan givetvis :)


övertid!

Idag var de övertid så det blev 13,5h arbetsdag! En arbetsdag som heter duga.
Men det var ändå rätt gött, övertiden är ju som sagt alltid lite extra flummig. Sen är det gött med lite extra cash så att säga.

Imorgon kommer Stina och på fredag är det Coldplay.
Helgen kan inte börja bättre! Jag är nöjd, helt klart!


lövely är vad det är!

Förstår ni varför jag trivs så bra?
Jag älskar Oslo, vår lägenhet och dom.




Nu är det mat och sen är det mys!

helgen och de!

Helgen har varit jättebra! Det var mysigt att komma hem som sagt.
I lördags var de förfest hos Evelina, lite födelsedagsförfest. Hon hade bakat och fanns massa gott. Partyhattarna på liksom! Sen blev det Terrassen som sagt, och det var ju som vanligt, men helt okej. Det var Terrassen liksom :)



Igår var jag och lämnade alla tackkorten, eller de flesta iaf. Sen var det mys hela dagen tills att jag åkte tillbaka. Jag och Jessie bara pratade på på bussen hem, och så säger hon att hon har köpt presenter till mig. Bland annat en jättefin skjorta, hur gullig är hon inte då?

Idag är det lugnt, finns inte mkt krafter kvar hos mig. Så det är lite utav en vilodag här. Skönt ändå, blev inte mycket vila ihelgen.
Men nu ska vi nog kolla en film här, så måste gå!

lite nytt!

Köpte både pumps och kamera.
Nu är jag redo för festen!

falköping!

Hemma i Falköping, och det är faktiskt skönt.
Igår var jag och Karin på Mingus och tog några öl, och bara pratade och skrattade så som vi kan. Det har jag saknat, men vet ni vad? Karin flyttar upp och några veckor och hur bra är inte de? Helt svinbra om jag får säga det själv :)

Idag ska vi till Skövde och jag ska köpa en kamera och ett par skor. Två saker jag verkligen behöver, brabra.
Men först ska jag ner till stan och hämta mina kort så jag sedan kan göra klart mina tackkort denna helgen. Känner att det är dags nu.

Ikväll är det fest och jag är taggad. Det blir Terrassen och det ska bli kul och träffa alla igen. Alla som är kvar vill säga, många har flyttat och är ute på äventyr. Men kul ska det bli iaf!

Puss så länge.

oooooo!

Idag asså. Idag har vi flummat ur rejält i lägenheten. Ojoj säger jag bara.
Jag har så otroligt mycket energi, jag liksom bara hoppar omkring. Jag och min lilla familj här uppe. Det är de vi kallar oss, för vi är faktiskt som en liten familj. Jag trivs så bra här med dom.

Snart kommer Anders och Martin hit, så de blir inte sova än på ett tag, men det gör inget, för energi bara flödar som saaagt.
Säger så då, puss!

halva jobbveckan gjord!

Redan onsdag! Numera går veckorna fort asså, men det gör mig inget. Gött så!

Idag ska jag och Jessie till stan, hon ska köpa en klänning och jag ska köa mig en höstjacka jag länge spanat in. Det börjar bli kallt på morgonen när man ska till jobbet, så känner det är dags nu. Lite tråkigt med höst, men så är det. Lite mysigt ändå.

Ihelgen ska jag åka hem, jag har pratat med Karin vädligt mycket det senaste och jag saknar henne jäääättemycket. Sen var det jobb fest på Mingus på lördagen och jag är lite sugen på att träffa tjejerna där också. Jag har helt enkelt lite folk jag vill träffa. Dessutom kommer några kompisar till killarna upp ihelgen, så det passar bra.

Men nu blir det dusch och sen stan!



måndag igen!

Det har varit fullt upp hela helgen.
I fredags kom Linus och Adam upp, det skulle ta tag i lägenhet letandet och bodde hos oss.
Så ifredags blev det lite öl och spel hos Erik och Dennis. Som vanligt så blev det Med andra ord, som är jättekul, sen körde vi lite charader och det var ännu roligare. Carro var nog bäst på det. Trevligt var det iaf.

I lördags var vi på stan och så blev det lite shopping och mat. Sen var det typ bara komma hem och göra sig ordning inför kvällen. För då var det fest, och vi hade förfest hemma hos oss. Och tema denna kväll var dans! Det blev liksom massa sportdanser, och vattenspridaren är inte och leka med ska ni veta! Haha, lyckad kväll!



Igår var värre, vi var sega så in i. Det blev film typ hela dagen och sen gjorde vi lite chokladpudding också. Det var inte igår så att säga.
Innan jag och Jessie skulle sova igår pratade vi  lite om hur länge vi hängt ihop och allt vi gjort. Och hur mycket mer vi ska göra. Som vi skrattade! Jessie är bäääst, puuuss!

Idag blir det nog rätt lugnt, jag är lite seg och vädret är inget bra. Men det gör inget. Glad är jag iaf.
Det var nog allt :)

det är höst men det är mysigt!





























onsdag!

Det är onsdag och det är lite höstväder, fast det är fint höstväder!
Vi funderar på att gå ut och ta en kaffe och mysa lite i vädret, vi här i lägenheten.

Jag är fortfarande jätteförkyld men jag orkar inte göra ingenting idag igen.
Ne, en kaffe får det bli!

sthlm var lövely men nu är jag sjuk!

Hej!
Det var ett tag sedan och det har hänt en del som sist.
Jag var ju i Sthlm ihelgen och hälsade på Cissi och det var som väntat helt underbart. Som jag saknat henne! Helgen bestod av massa mys och prat, shopping, fika (på ett jättemysigt ställe), spelning, fest, värsta bakisdagen på länge och massa mer mys. Som sagt helt underbart! Längtar redan till nästa Sthlm visit.

Idag började vi jobba igen och jag började känna mig lite sjuk på jobbet och nu har jag svinont i halsen och är förkyld. Lite jobbigt så, men har käkat massa c-vitaminer och druckit honungsvatten och ska snart lägga mig och hoppas på att jag mår bättre tills imorgon asså. Är helt slut!

Men vi säger så tills vidare då.
Gonatt och puss!