oslo mekaniske!

Jag är ju som sagt så dålig på att uppdatera, men jag är så stressad och resfebern börjar smyga sig på. Jag har saker planerade varje dag fram tills jag flyttar hem, och det är ju bara roliga saker så det är ju gött men jag är lite stressad ändå.

Men idag blir det stan för att fixa min utklädnad till lördag, då är det ju vår hejdå-fest och halloween, sen blir det oslo mekaniske med tjejerna (jag kommer sakna dom jättemycket!)

Snart blir det lite nytt på bloggen förresten och det är ju på tiden, för på den fronten har det inte hänt mycket den senaste tiden. Men som sagt, nu var det stan på schemat.

Höpp höpp!

good old times

Och då var högskoleprovet gjort och jag har ingen som helst aning om hur det gick, men svaren skulle publiceras efter klockan fem så då får vi väl se.

Kom till Falköping redan i torsdags kväll, och det har varit mest mys med familjen vilket har varit gött. Det är faktiskt sista helgen hemma tillsammans med Emelie och mamma innan jag åker iväg så då får de passa på att mysas! Men ikväll ska vi ett gött och stort gäng till Stina för att fira henne. Ska bli så himla roligt att träffa alla mina tjejer, like the good old times så att säga.Det var den för nu.
PUSS

It's the end of an era!

Satt på jobbet idag och tänkte lite så, jag känner mig verkligen klar med Oslo för denna gången, tillbaka kommer jag och det vet jag, men för nu. Oslo är en helt underbar stad och här trivs jag verkligen, men tror inte jag blir mer redo för min resa än vad jag är nu. Så det känns så gött att veta att jag knappt har två veckor kvar här, fast samtidigt känns det ju väldigt overkligt och lite otäckt, men gött som sagt. Åh, det kommer bli så bra.

Jaja, idag blev det plugg, träning och annanspaj hos Jessie, en rätt bra måndag ändå.
Gonatt.

söndag och marknad!

Det har varit så otroligt gött höster väder de senaste dagarna asså. Och idag blev det en sväng till marknaden på blå och birkelunden med Jessie och Marie! Resten utav dagen vet jag inte riktigt vad som händer, det får vi se helt enkelt.

lördag

Det blev stan hela dagen, mys på people's och sen blev det en jättelugn kväll med matlagning, ost och kex och tvspel. GÖTT tycker jag.

fredag

Det blev opera och en spontan utgång på quadiz!

lite dølit av mig så.

Åh, jag ær så himla dålig på att uppdatera hær just nu. Och så kommer det nog tyværr att vara till och från fram tills vi åker skulle jag tro. Men den får ni ta! Men kan ju ændå passa på och skriva något kul nær jag ændå skriver, idag ær det bara 13 arbetsdagar kvar innan jag åker ivæg på ett 6 månaders æventyr. Det kænns fan gøtt att sæga idag nær jag hade så otroligt svårt att komma upp imorse.

Det var den tills vidare folks!

tada!

Igår blev det en liten runda på stan och sen öl på Sör!och just det, jag har blivit brunett och det trivs jag jättebra med faktiskt. Gött med lite förändring :)

p3

En morgon som denna, då jag faktiskt vaknat upp lite på fel sida, ær morgonpasset i P3 och en kopp kaffe allt jag behøver.

Just det, idag lovar jag att visa er den dær grejjen, før det ær faktiskt en rætt stor grej ;)


.och om jag orkar efter øvertiden ska jag visa er en grej ikvæll, om jag orkar vill sæga!