and so it continues..

Jag har hunnit fylla år, hänga med familj och vänner, ätit en massa godmat, men framförallt har jag målat och tränat. Jag och Emelie har tagit på oss projekt måla ladan och alla småhus runt omkring gården. Men vi har faktiskt ganska kul medan vi målar, så man glömmer liksom bort att det är jobbigt. Sen har vi sprungit en herrans massa, jag tycker ju inte springa är så jättekul egentligen fast att springa med Emelie har gått hur bra som helst och imorse sprang vi 7km på berget. De ni!
Men idag är det ju röd dag och även vi är lediga. Så jag ska på dagsutflykt med lite vänner ♥lite såhär har det sett ut. och för övrigt känner jag mig ganska inspirerad och ska bara lära mig final cut x bättre, för då kommer det nog trilla in både en och två filmer här snart.

Kommentarer
Postat av: fiddern

holaa och grattis i efterskott gamla vän. hoppas du hade en fin födelsedag!tänkte mest meddela damen om att jag kommer hem 13-19 och att det vore förträffligt att ses där i krokarna. ska till hultsfred i mitten men i slutet eller i början? se över schemat vettja!ta hand om dig och hälsa varenda kotte jag känner så ses vi förhoppningsvis snart.mvh

farliga fiddern


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback