midsommar och fläng.

Här kommer en kort update (bilderna är på g)
I torsdags åkte jag och Jessie ner till Hunnebo och träffade Johan med comp, sen kom Simon och gänget så då blev det dirket bärsen i deras stuga. Vidare till Kanten för att träffa lite mer folk och ta en öl. En otroligt mysig kväll!
Midsommar firade jag och Jessie tillsammans med släkt och vänner i Kungshamn och Hunnebo. Midsommar var underbart, det var dans runt midsommar stången, det var mat och långbord, de var snapsvisor och gitarr spel, det var fullt ös i Henning och Simons stuga på kvällen (BÄSTA BORDET), det blev en trip tillbaka till Kungshamn där vi gick lös på Kanske.
Lördagen var lite segare, en trip på Smögenbryggan men sen pallrade vi oss iväg till Hunnebo igen (det var ett himla flängade mellan Kungshamn och Hunnebo, men de va mest gött) för en något mer chill förfest än kvällen innan. In till Kungshamn igen (sa jag att de var lite fläng eller?!) för att gå in på Baden. Vem träffar vi inte där om inte Ceccan, kvällen var total och det var dans för hela slanten!
Söndagen var det tillbaka till Oslo och idag har vi fixat lite nödvändiga saker. Möte med Sidsel och vart på banken. Nu ska vi iväg på en visning, och sen ikväll ska vi träffa Fiddern. Det är fullt upp, och vi börjar jobba på torsdag. Detta känns jättebra!

Som sagt, bilderna kommer nog ikväll.
Tills dess, fridens!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback