CHILLBYXAN!

Jag slutar aldrig förvåna mig själv över hur dålig och seg jag att packa. Men mitt i allt hittade jag dom här byxorna jag köpte på en marknad i Rio. Tror allt jag packar med dom, det är ju faktiskt CHILLBYXAN dom kallas för och det kan alltid vara bra att ha ett par såna på luffen.


SF

Sa jag att det var spontan fest i tisdag? Jo man tackar.


mycket nu!

Denna veckan har jag inte hunnit med bloggen. Det har varit mycket jobb, spontan fest, tung bakfylla och packning. Idag ska jag packa de sista, och imorgon åker jag hem till Falköping för 3 veckors semester, men dom ska jag inte tillbringa i Falköping utan runt om i Europa tillsammans med min fina vän Agnes.
Imorgon får jag ju min kamera så det lovas en rejäl bildupdate ihelgen.



en oldie!


PÅ JOBBET JUST NU



Sitter och längtar till helg och semester!


CANON EOS 550d!

Äntligen har min kamera kommit. Jag får hämta ut den fredag i Falköping, som jag längtar!


MAMMA

Idag kommer mamma och det ska bli väldigt mysigt. Har tänkt lite matlagning och vin hemma, shopping på bogstadveien, promenad på Huk, tapas på Fontes, sol och fika på Aker brygga.



(dags för en ny bild på oss ihelgen känner jag!)

världens bästa!

Igår var det ost, kex och vin kväll på Maries innergård tillsammans med tjejerna, hur mysigt som helst. Jag tycker det är så tråkigt att Frida och Agnes ska flytta till Sverige och börja plugga och att Malin och Malin ska ut och resa, och då är jag ju givetvis rätt ego. För dom är det ju ett nytt äventyr som väntar och alla tycker ju om äventyr, men för mig blir det Oslo utan Agnes, Frida, Malin och Malin. Sen åker Marie i januari och så håller de ju på. Oslo är ju bara tillfälligt.
Fast jag älskar ändå Oslo.



nu är det mycket!

Ni förstår, nu är det mycket! Måste passa på att träffa Agnes så mycket som möjligt (hon flyttar ju ihelgen!), sen är det jobb och övertid, städning, planerande inför semestern (2 augusti går ju tåget liksom!) och mycket folk på besök!
Fast jag gillar det.

hemma



För ett tag sen var jag hemma och hade en väldigt fin helg.

FREDAGS

I fredags var jag på fästningen.


:)

Dålig update ihelgen, men det har varit fullt upp!
Men ska försöka med en liten bildupdate senare.

(jag väntar även spänt på min nya kamera!)

.

Igår var en sjukt jobbig dag på jobbet, massa fel som skulle rättas till och otrevliga säljare.
Idag är en sjukt jobbig dag på jobbet också, fast utan fel och otrevliga säljare. Jag har bara sovit 3 timmar inatt och har bara mig själv att skylla. MEN ett plus i kanten är att jag får gå klockan ett, för det finns inte så mycket att göra. Då ska jag vila en stund, sen umgås med massa fina människor.


MAT PÅ PEOPLE'S

I onsdags var jag på stan med tjejerna, vi shoppade lite och åt god mat! Kommer sakna dom så himla mycket nu när dom börjar plugga.


besök på en torsdag!



Idag kommer min kära vän Johan på besök, gött tycker jag.

JAG OCH JESSIE, VI TVÅ!

Idag har jag och Jessie tränat, tvättat, lagat mat och kollat film. Linus är på semester och jag ersätter honom lite extra nu denna veckan.


torsdag



Idag ska jag rea shoppa en snabbis med Kajsa och sen ska jag och
Agnes ut och äta, så himla längesen jag träffade henne och det ska bli så mysigt.

kärlek på hög nivå

Jo, varför jag längtar extra mycket till helgen är för jag ska träffa min finaste vän Cissi. Det är KÄRLEK!
Sist vi sågs var i augusti och det är alldels för länge sen!



.

Har varit väldigt stressad och småsjuk de senaste. Men nu börjar det ordna upp sig. På fredag åker jag hem till Falköping och denna gången längtar jag extra mycket.
Nu ska jag kolla fotboll med vänner.



Idag fyller min pappa år, ett stort grattis!

LÖRDAG

Just nu sitter jag hemma hos Henning, som håller på att laga lite god mat, och sen kommer nog folket börja trilla in för lite förfest! Är lite småsjuk, men jag tror jag kommer tagga till efter maten och komma in i stämningen.
Hoppas ni mår bra och att ni får en fin lördag.
Kärlek,
Jennifer.
weheartit

TORSDAG!

Veckan har gått fort och den har varit bra. Men imorgon är det fredag och det känns ännu bättre!
Jag och Emelie har lagat jättegod mat, nu ska jag snart gå på promenad och ikväll får vi fin besök.


MIDSOMMAR!

Min midsommar spenderade jag i Kungshamn, Hunnebo och Smögen tillsammans med min underbara släkt och min fina vänner. Det är samma visa varje och år och jag tror aldrig jag kommer tröttna på det. Vi åker ner på torsdag då träffar jag vännerna och sen går vi till Kanten. På fredag är det sol och bad, dans runt stången och sen långbord, fest och lekar med vänner och familj, gamla och unga. På lördagen åker vi till Smögen bryggan och myser omkring, äter lite räkor och kollar affärer. Sen blir det middag med hela släkten och sen blir det någon vik (i år Valleviken) med DJ och massa glada folk (jag längtar redan till nästa midsommar!).

Så vi tar ett litet bildregn från helgen!