spelkväll!

Ikväll har vi haft spelkväll. Det blev mest galen panna, men det är rätt kul. Spel är skoj, och det borde man nog investera i några fler faktiskt. En lugn kväll sådär innan nyårsafton. Lite så det ska vara, iaf ikväll. För alla känner sig mer eller mindre sjuka. Men vi taggar till fest imörn iaf :) Kommer bli najs!



Men nu ska jag packa lite och så passar jag på att säga gott nytt år :)

jula o rä o!

Lugnet efter julen skulle man väl kunna säga att det är nu!
Varit en otroligt mysig, rolig och stimmig jul. Precis som det ska vara liksom. Igår kom Hydboms på ett spontant besök och det var ju en sån härlig reunion asså. Shit, det var skratt, dans, utklädnad och vin (i massor!)
Vi kör lite bilder här också!







Idag har varit en riktig lugn dag och det har varit behövligt. Ikväll ska jag fortsätta chillandet med Karin.
De var de, puss och kram!

en spontan och hård helg..

.. och jag har haft svinkul hela tiden!
I fredags var alla otroligt sega efter så mycket övertid som de varit, men när vi fick reda på att det inte var något jobb på lördagen kom alla igång. Så det blev stan och en öl efter jobbet. Och sen ringer Sara och Lina och är fullt igång för fest, jag var inte sen på't utan åkte direkt dit. Det blev Blå och Ratatat! Fruktansvärt spontant men oj vad najs.


Lördagen var lite seg men det blev lunch på stan med Jessie, Karin, Ceccan och Therese. Ett bra häng! Det var tänkt att det skulle bli en lugn lördagkväll men när Frida frågade om vi ville med ut så taggade vi till allihopa och bestämde oss för att en fest till inte kunde skada allt för mycket så att säga. Frida blanda shotar som de inte fanns någon morgondag och det blev jättemycket dans. Återigen, en lyckad kväll!



Igår var det återigen en myssöndag, dom sitter inte helt fel asså. Sen blev det att storstäda o rä o här hemma, och lite packning hann vi med också innan vi somnade.

Idag har jag packat det sista, och jag känner mig verkligen redo för att åka hem. Ska bli riktigt kul faktiskt!
Det var de!
Peace out!

på håret!

Jag lever fortfarande, men det är på håret mina vänner. Jobbat minst 13h per dag sen måndags och jag är sjukt trött. Men jag står ut, för snart är jag ledig i två veckor! Helt lovely.

Efter jobbet idag tog jag mig till gymmet (ja, jag är faktiskt lite stolt över de) för träning och solning. Nu äter jag nybakat bröd och dricker te, musik på hög volym och jag skriver lite julrim också. Jag har en julklapp, kan vara den bästa julklappen jag köpt, och till den måste jag bara komma på ett bra rim. Men jag gillar ju att rimma, så det ska nog gå bra!

Ne, jag har lite att stå i.
PUSS!

oho!

Hej min kära vänner!
Det är tisdag och det har varit övertid. Både igår och idag, och imorgon och torsdag. Eventuellt lördag också. Men jag får se hur mycket jag pallar, tror jag jobbar ihjäl mig snart.

Men vi kör helgen lite snabbt tycker jag:
I lördags var det ju som sagt julbak och givetvis blev det lite öl och spel till det också. Efter julbaket och när folk börjat dra sig hemåt för preparing time inför festen, så flummade vi tjejer ur riktigt rejällt hos Sara. Alla var trött och lite små fulla. Det är då det är som roligate nästan. Lina kom massa svåra ord och jag hade de på mun hela tiden (internt förstår ni, men jävligt kul!) Sen åkte jag och Jessie hem för att göra oss iordning och redan då börja de spåra lite mer, men på ett bra sätt givetvis. Sen vidare till Frida och Håkon, dom hade inflyttningsfest. Och sen vidare till Martin för lussefest. Någon utgång blev det aldrig, för de hanns inte riktigt med. Men det gjorde inget för röj var de ändå.

Men så bakis som jag var i söndags var hur längesen som helst jag var. Jag mådde så otroligt dåligt, men jag blev ompysslade som tur var :)

Ne, ni får lite bilder sen måste jag gå!
Fler kommer senare kanske.



Med kärlek,
Jennifer.

julbak och givetvis en fest!

Det är lördag och jag sitter i lägenheten alldels själv. Det var längesen jag var helt själv och jag känner att det är otroligt skönt att ha lite egentid. Behövligt liksom! Så nu är det lite städning pågång, också behövligt haha.

Idag blir julbak hos Sara. Riktigt mysigt ska det bli. Ett mysigt gäng som ska göra lussebullar och peppakakor och dricka glögg. Juligare än så blir det nog inte just nu. Men först ska jag ner på stan och skriva ut lite kort, äntligen så att säga!
Ikväll blir det fest (ovanligt). Antingen blir det inflyttningsfesten hos Frida eller Lussefest hos Martin. Men jag tror det lutar åt inflyttningsfesten faktiskt, men vi får se.

Ne, det var som sagt lite städning på G!


torsdags shoppingen!

Idag blev det lite shopping. Jag gjorde ett riktigt kap på Cubus (hör och häpna!) det blev en svart fuskpäls på rea. Det är najs! Sen blev det en sammet klänning med, också najs! Det blev även lite julklappar. Nu har jag bara mamma kvar, den svåraste. Men jag vet nog vad jag ska ge, så det löser sig :)
Blev det en fika på Café Sör också med ett gött gäng! En riktigt mysig torsdag.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa vidare. Jag läser Snabba Cash, svinbra!
Godnatt.

ö-ö-övertid!

Idag var det övertid, en 13,5h lång arbetdag alltså.
Men idag gick det riktigt lätt att jobba över, det var faktiskt kul och sen är det gött med lite extra cash också!

Pratade med Hanna förut, och jag känner att jag längtar hem efter familj och vänner nu asså. Ska bli riktigt gött med två veckors ledigt i jul. Hinna vara hemma lite och inte bara flänga omkring hela tin.

Det är så gött, för allt känns verkligen jääättebra just nu! Varför det  är så håller jag dock för mig själv, precis som man ska med vissa saker :)

Ne, gonatt mina vänner!

detta var också en snygger boot!

Hejhej!
Måndag igen, men det känns bra. Det mesta känns bra just nu :)
I fredags kom Emelie och pappa upp och det var riktigt mysigt att ha dom här. Vi var ute och åt på fredag och på lördagen var det shopping som gällde. Senare på kvällen bestämde jag mig för att köra en utgång och det blev en helt okej kväll!


Igår var det fika på Café Sör med Fiddern och sen var jag lite personal shopper för honom, men kräsen var han allt :) Senare på kvällen blev det mys, oj vad mycket mys det är nu för tiden. Men det är precis så jag vill ha det nu. Mys med nära och kära!

Idag blir det fika på stan igen, och sen är det tal om bio. Men vi får se.
Fridens!

kan vara...

... det bästa som finns!


Jag saknar Cissi så otroligt mycket.
Men det vi har, det är unikt. Det vi har, är något bara vi förstår!

julmys!

Här är det julmys på hög nivå.
Jessie har pyntat lägenheten och det är så mysigt. Ute är det snö, julgranar och ljus överallt. Igår var jag och Lollo på julmarknad på Akerbrygga och det var mysigt så in i! Sen blev det lite shopping på stan, julklapparna är jag nästan klar med och så blev det ett par svinsnygga sammetskjorts också. Läckert!
Sen blev det mys, det är rätt mycket mys nu för tiden, och jag gillart :) åh!


Idag kommer Emelie och pappa, lovely!
Så ikväll ska vi nog ut och äta och sen får vi se vad som händer mer ihelgen.

Vi hörs, ha en bra helg!
Puss, Jennifer.

:)

Det har varit lite dålig update det senaste! Men det är så mycket hela tiden och jag hinner inte riktigt med känns det som. Men allt flyter på som vanligt och det är liksom hur bra som helst!

I fredags var det julbord med jobbet, och det var faktikt hur kul som helst. Ett riktigt fylleslag lite så (här kommer lite bilder!)


I lördags var det en riktigt mydag. Jag chillade hemma hos Karin nästan hela dagen, vi lagade mat och kollade film och bara var. Mys helt enkelt! Sen tog vi tag i't och det blev lite träning. Efter det fortsatte myset hela natten. Och det var verkligen hela natten :)

Söndagen skulle jag och Karin egentligen äventyra lite, komma ifrån stan lite. Men det tog inte lång tid förrän vi insåg att vi var jättehungriga och det slutade med på att vi satt på Tullins (som är det mysigaste stället ever!) i 4 timmar.

Så för att sammanfatta det hela har min helg varit absolut lovely!
Nu blir det träning med Karin och Jessie, sen blir det mys :)
Peace, Jennifer.