ma gang är bäääst!

Hej!
Jag är jätteglad idag.
Igår var de jättemysigt, efter jobbet åkte jag hem till KG där alla tjejer va. Sen åkte vi till donken tog en glass och åkte vidare till CJ där alla killar var! Dom lanade, men vi störde dem och kollade lite film och jag provade på att spela CS mot HenkeB och jag vann! Haha. Vi bestämde att vi skulle till bogrens imorgon, och jag tror de kommer bli jättekul. På dagen kanske vi ska till Rosenlunds badet, men vi får se liiite.
Jag har verkligen svinkul med dom! Idre kommer ju att bli bäst ever!



WOHO!
Nu ska jag plugga lite, sen ska jag till Jessie!
Pusspuss.

jobbjobbjobb!

Heej!
Ska snart iväg och jobba, verkar som de blir jobb varje kväll denna veckan, men är på inringning så det blir inga längre pass. Vilket är helt ok!
Igår efter jobbet tog jag med mig mat hem till Björn och Erik, så vi satt och åt allihopa och kollade på Boston Tea Party, det är rooligt! Men det blev inte sent igår, utan jag och Björn gick och la oss vid halv elva.
Idag har jag inte gjort så mycket, städat lite, varit ute lite och sen lite plugg! Efter jobbet skulle jag höra av mig till jessie, vi får se vad som händer.
Vi funderar på att ha middag imorgon, duka upp långbord och köra halloween tema. Men vi får se vad alla gör, vore roligt iaf!
Men som sagt, jobbet kallar!



falks grav!

Heej!
I fredags var de Göteborg med Björn, och vi shoppade rätt mycket båda två. Det var riktigt mysigt.
När jag kom hem så hämtade Karin mig och det blev mys hemma hos Ceccan. De slår aldrig fel med mys asså.
I lördags var det jobb på förmiddagen, sen var det bowling och tacobuffé med min och Björns familj. En liten hejdå grej innan han åker. Det var jättetrevligt och bowlingen gick helt okej!
Efter det åkte jag iväg till Stina, där var de fest. Sen blev det terassen och det var en heeelt okej kväll!
Igår var det lugnt fram till kvällen då Ceccan ringde och sa att det var film hos henne, och efter det blev det mer film hos CJ och sen skulle vi alla åka till Falks grav, mitt ute i ingenstans. Det var lite läskigt men roligt, vi skrämde nog upp varandra rätt bra, haha.

Idag har jag träffat Emina och fixat lite med projektarbete och nu ska jag iväg och jobba. Efter jobbet ska jag träffa Björn :)

Men som sagt, nu är de joooobb!
Hare gott,
Jennifer.




idre!

Jag glömde säga i förra inlägget att vi har bokat två lägenheter i Idre på nyår. Vi är 16st som ska upp och det ska bli så kul, riktigt skönt att komma ifrån Falköping. Och billigt blev det också eftersom det är Albins lägenheter. Åh, nästan så att jag längtar.
Idag blir det visst lite jobb, börjar klockan sex. Men är verkligen inte sugen på´t idag. Men jaja.
So looooooooooooooong. Puss!

höstlooov!

Heeeej!
Jag är ledig på fredag, så idag är sista dagen i skolan och sen är de höstlöv, loooooovely. På fredag ska jag och Björn åka till Göteborg och kolla lite. Han skulle köpa sista sakerna inför resan, och jag är shopping sugen. Nu är de inte långt kvar, två veckor ungefär och det känns jooobbigt.
Men ihelgen blir de kalas hela lördagen. På lördag eftermiddag ska jag och Björn bowla med min familj och äta lite gott, ochpå kvällen är de fest, Stina har fyllt år så de måste firas!

Igår var de jobb, och i förrgårr. Som jag och Emil har städat och slitet. Hälsovårdsmyndigheten skulle komma idag. Men idag är de löööning, jag älskar löning!

Men nu ska jag göra mig i ordning för skolan. Som sagt,  sista dagen sen looooov, loooovely.

Cause if you're not really here,
then the stars don't even matter.

Pusspuss!

måndag

Måndagar är inte favorit dagen asså. Den känns lite tung, då är det liksom jättemånga dagar kvar till helg, men jaja.
Har lite sooovmorgon idag, och det är ju skönt!
Helgen har varit bra, eller fredagen är inte värd att nämna asså. Men i lördags var det jobb på förmiddagen, det var stressigt men kuuul. Sen åkte jag hem och tog de lugnt, jag var svintrött. Sen bar de av till Björn, en riktigt mys kväll. Vi lagade mat, kollade film och myste givetvis :)
Igår var de lugnt, lite lite plugg. Sen hyrde jag och mamma film, och Björn kom.
En väldigt lugn helg, vilket är skönt att ha ibland.

Idag ska jag till pappa och sen har jag en del att plugga, psykologi och svenska. Sen får vi se.
Det blir en del jobb i veckan med, känns rätt skönt faktiskt. Alltid gött med lite extra pengar.
Men nu ska jag göra mig iordning.
Pusspuss!

soooligt!

Det är soligt och jag är glad.
Det är torsdag och nästan helg och som jag har längtat efter helg.
Idag ska jag plugga de sista inför samhällsprovet och sen ska jag till stan och fixa ett nytt bankomatkort. Det är på tiden. Sen kanske jag tittar förbi Ceccan, och sen Björn! Jag är jättesprallig idag, det beror nog på de fina vädret :)
Igår fick jag mitt körkort, och de ser rätt kul ut. Jag liksom smälter in i den rosa bakgrunden, ser lite ut som ett spöke, haha. Men äh!
Nu ska jag fixa lite här hemma!
So looong.



mörkt.

Det är mörkt ute, och det blir mörkt allt tidigare. Visst de är mysigt, men lite jobbigt ändå faktiskt. Jag gillar sommar bättre. Jaja.
Jag har pluggat samhäll och ska nog plugga lite till. Men har ett lite break nu, det är skönt med ett break. Jag vill bara ha helg, jag är så fruktansvärt skoltrött, jag vill mest få min studentmössa och ta studenten nu! Men får väl nöja mig med höstlovet snart. Det ska bli gött!
Jag funderar på om jag inte ska åka och hälsa på Karin lite. Jag har faktiskt ingen lust att återgå till pluggandet. Jag ska ringa och höra med henne.
Pusspuss!

stavgång!

Hallå!
Jag kom precis hem från skolan. Sista lektionen var hälsopedagogik och vi var ute och gick stavgång, såg nog rätt kul ut men det var skönt och rätt roligt. Annars är mina tisdagars sämst, jag har bara massa hål. Jaja.

I fredags var det kalas för Simon, det var riktigt trevligt och Henning var ju hemma och det var kul att träffa honom. Vi åt ostfondue, det är så gott! Efter kalaset åkte jag till Karin och Ceccan och chillade lite.
I lördags skulle de varit lugnt men de blev fest, och det är alltid lite kul med spontanfest. Var lite hos KG, sen blev det Mingus och slutade med Terassen, och jag hade faktiskt kul på Terassen för en gångs skull! :)
Söndagen var jag bakfull och myste med Björn. Det slår aldrig fel, kommer sakna honom jättemycket!

Idag ska jag plugga lite och sen kanske de blir bandy. Jag är inte speciellt sugen, har tappat all motivation för träning vilket är lite tråkigt. Så vi får se hur de blir.
Men nu ska jag äta lite!

vilket väder!

Det är torsdag och vilket väder de är, massa regn!
Men som sagt, det är torsdag och snart helg. Imorgon slutar jag klockan elva och något roligt måste hittas på. Jag och CJ funderade på att åka till Jönköping och shoppa men vi får se lite. Men det vore kuul.

Idag ska jag plugga lite religon, sen ska jag nog träffa Björn och Henning kommer hem ikväll också, så honom måste
jag träffa! Det var längesen och jag har saknat honom.

Björn åker om en månad och jag vill inte, vill inte, vill inte! Åh!

Men nu ska jag plugga lite religon som sagt.
Pusspusspuss!

k-k-k-k-k..

jag har tagit k-k-k-k-kööööörkort idag.
WOHO!

image139














on the radio!

Hej!
Det är måndag och jag har precis skrivit klart ett protokoll till projektarbetet. Det skulle varit inne förra veckan, men då var de så stressigt så då hann jag inte me't.

I fredags var de mingus och mys med massa folk. Det var bra.
I lördags var de Skövde med mamma och jag hittade äntligen min efterlängtade kofta, och lite mer. Sen på kvällen var de så nära att bli fest, men eftersom jag hade varit sjuk så nöjde jag mig med att bara gå förbi förfesten, Jessie och Stina var också med! Det var jättetrevligt, massa roligt folk.

Idag var de en vanlig måndag med skola. Skolan gick iofs fort. Efter skolan följde jag med Karin, Ceccan och Martin till Kinnarp, Martin skule kolla skor. Men de var bråttom, för Ceccan hade massa att göra och Karin med. Men men, trevligt iaf.

Nu ska jag läsa lite, sen blir det väl sängen.
Pusspuss!

fredag och mingus.

Hallou!
Det är fredag och jag är rätt trött just för stunden.
Klippte mig i morse, toppade lite så, och de blev ingen större skillnad. Sen var det skolan, och skolan är ju skolan. Efter skolan så begav jag och Emina oss till PA:s för att sälja Rosa Bandet. Det gick svinbra och vi fick sålt våra band på en halv timma.
Ikväll är det mingus med lite folk, det ska bli mysigt. Sen blir de säkert mys hemma hos någon efter, lite film och lite godis. Trevligt trevligt.

Jag känner mig lite sjuk. Jag har ont i halsen och snuvig. Det vill inte riktigt ge sig, lite jooobbigt.
Men nu så är de fredag och helg, det känns såå skönt!
So long folks.

ohooo!

Halloou!
Idag är en bra dag. Matteprovet gick iofs skit, men nu är de gjort, samhällen är klar, religonen är klar och idag tog Karin körkort! Nu är de snart min tur, och jag hoppas de går bra-bra-bra! Det ligger liksom och stressar mig lite, så vill ha de gjort.
Ikväll blir de tjejerna, och det ska bli mys. Blir inte lika mycket mys när skolan är igång. Jag har fullt upp i skolan hela tiden. Så det är bara att passa på.
Nu ska jag chiiiilla vidare.
PUSS!




nervöst!

Hej!
Det är måndag, och imorgon är de studiedag. Det känns bra, har en del saker jag vill få klart imörn.
Idag så hade jag lilla-uppkörningen och det gick ju rättbra men jag är verkligen jättenervös inför uppkörningen som närmare sig med stora kliv. Så imorgon har jag min sista körlektion och så ska jag öva lite på säkerthetskontrollerna och så, Karin följer med och så ska vi hjälpas åt så det ska nog gå bra.
Imorgon måste jag plugga matte, samhäll och religion också. Jag har mitt första matte C prov på onsdag och de är jag lite nervös inför.
Mycket som är nervöst nu. Men det ska nog gå bra.

Ifredags var de ålle, och ålle är ju ålle. Det var sådär men givetvis var förfesten rolig. Den är alltid rolig. Jag var amerikansk fotbolls spelare och biffig asså. Jessie och Stina var orienterare med en rolig karta, CJ och Olof var call-on-me tjejer och jävligt snygga. Ja, de va kul!
I lördags var de Skövde med Jessie och lite shopping, sen var de hem och göra sig iordning och sen till Skövde igen. Michaela hade 18års fest på Krikelin med tacobuffe och de var jättetrevligt.
Igår var jag jättetrött och var med Björn hela dagen. Det var skönt att ta de lugnt efter en hård helg.

Nu ska jag plugga lite matte, sen kanske Björn kommer.
Puss!