onsdag!

Det är onsdag och veckan går fort, snart är det helg igen och det känns bra.
Jag ska sova nu, men jag bjuder på en close up ikväll.
Gonatt och puss.


back in school!

Det är tisdag och så var man tillbaka i skolan efter sitt sista lov på ett bra tag. Känns bra faktiskt, och nu är det bara två månader kvar till student. Och innan studenten ska de hinnas med en massa, jag och Jessie ska till Barcelona och hälsa på Marie och Sara, sen ska kanske jag, Emelie och pappa åka till London en weekend, jag måste hälsa på Henning i Uppsala med Karin, ett himla flängande men allt ska bli så kul! Och själva studenten är ju något man längtar till så in i. Jaja, allt kommer när de kommer :)

Idag var de som sagt skola, sen åkte jag ner till stan och fikade med Cissi som jag inte träffat på ett tag, givetvis har vi alltid mycket att prata om, och planerar även en hel, haha! Sen blev de träning och solning och efter de har de varit rätt lugnt. Ska ge mig på svenskan lite lätt och sen ska jag sova.
Det var nog de, så puss då :)

påsk!



Påsk och fest. Gårdagens fest var jättekul!
Idag har det varit fint väder så en promenad har man hunnit med, och städat har jag gjort.
Nu ska jag iväg och träffa Ceccan, det var längesen.
En kort update fick ni där,
gla påsk!

torsdag!

Det var Göteborg idag och jag hittade ett par byxor, tröja och skor. Inget märkvärdigt, men lite kul så.
Sen var jag hos Annica och provade de hon sytt utav min balklänning, finfint blir det.
Jag har även tränat och chillat lite med Karin, woho. Det gillar jag!
Sen gillar jag Jessies bilder från helgen, såå disco. Haha!



Mina bilder kommer väl någongång.
Nu ska jag chilla vidare.
Puss!

göteborg

Idag blir det Göteborg med CJ, Jessie och Johan.
Jag ska bara köpa innertyg till balklänningen och kolla några affärer till. Fast sen blir det alltid att man stannar längre än vad de var tänkt, men vi är ju lediga så det gör inget iofs. Vi ska äta på baguettbaren med, göööött!

Jaja, jag ska väl göra mig iordning så jag hinner med tåget.

Festen i söndags var föresten svinkul. Lite nytt folk på förfesten och det är ju alltid skoj.

Det var de,
hare gott!

fest fest och ännu mera fest!

I fredags var de fest och det var svinkul. Det började med after work på Mingus, sen var det en jättebra förfest hos Seban och sen Nouveau där Simpan var DJ. Det var en sån chill och fest stämning på samma gång, och alla var glada och mycket dans blev det.

Igår var det jobb och jag och Nate flummade som vanligt. Det var lugnt så in i på jobbet så vi slöade mest, kändes rätt gött med tanke på hur hårt det var i fredags.
På kvällen träffade jag Cissi, vi åt pasta carbonara och sallad, morötter och dipp igen, det är löööve. Sen kollade vi melodifestivalen och myste. Det var en lugn, mysig och behövlig kväll :)

Idag är det jättefint väder och jag är sugen på dans igen, tur för mig så är det fest ikväll igen. Simpan ringde precis och sa att förfest var fixat, skjuts hem med, så ser ingen anledning till att tacka nej till detta.



imorgon är det studentfest igen!


Så här får ni lite bilder från förra studentfesten som var kulkulkul.
Det var faktiskt 100dagars!

staying too long in one place

Jag är nästan frisk, jag är alltså nästan back on track. Skönt det! Att vara sjuk är inte riktigt min grej känner jag, men visst är ledigheten ett plus!

Igår var det skola. Inget speciellt hände, som vanligt då.
Efter skolan pratade jag med Cissi och beslöt mig för att hjälpa henne att flytta, för det har jag ju inte gjort några gånger för mycket de senaste. Jaja, effektiv flyttning var det iaf, en flytt på 3h. Och det blev bra, lite mindre men mysigare! När vi var klara var vi rätt hungriga och kände för att fira flytten. Vi ringde till Marie och frågade om hon ville hänka på, givetvis ville hon det! Det blev Mingus, som vanligt, men vi hade de också trevligt, som vanligt :) lovelovelove!

Idag var det högskoledag, och jag kände inte att de gav mig så mycket. Så jag trampade hem lite tidigare.
Nu ska jag skriva min individuella projektredovisning, sen blir det nog en lugn eftermiddag. Vilket känns skönt.

Imorgon är det så jävla mycket fest, och som jag längtar.

PUSS!

disco is back.

Jag är sjuk och har varit det sen söndags. Feber, hosta och förkylning. Det är nog Ann-Sofie och Nate som smittat mig på jobbet. Men febern är nästan borta så det blir nog skola imorn. Det är fruktsansvärt tråkigt att vara sjuk.
Men jag kollade igenom massa bilder idag och jag har hittade några riktiga party bilder, disco is back liksom! Och då kom jag på hur sugen jag är på fest, som tur är, är det fest på fredag och söndag. Studentfester båda två. WOHO!



Igår blev vi klara med vår rapport i projektarbetet och det är löve på den. Så skööönt! Har dock kvar min personliga del, men det fixar jag imorgon.
Efter projektet igår åkte jag förbi Cissi och drack te och pratade. Det var mys.

Idag ska jag träffa Ceccan och det är fina grejer det. Vi pratade igår, eller vi skrattade nog mer än vi pratade. Jag dör, ljudlöst! Skitsamma, det är underbart iaf. Det var ett tag sedan så det ska bli kul. Kanske fikar, tar oss en bit mat eller bara hänger. Det återstå att se.

Men nu ska jag duscha och göra mig iordning, kanske piggnar till lite.
Och glöm inte, disco is back!

studentklänningen!

Jag var i Skövde idag och provade en klänning jag kollat in ett bra tag. En klänning till studentdagen, och idag köpte jag den. Jag är helt in löööve med den och mamma sa att de var den perfekta studentklänning! De roligaste är att de bara köpt in fem sådana klänningar, woho!

Igår var bra. Projektredovisningen gick svinbra för att inte ha övat alls och sen var det mys med Cissi fram till jobbet. På jobbet var det mycket att göra och jag var trött, men det gick.
Ikväll är det jobb också, och det verkar vara mycket bokat ikväll också. Men det ska gå bra, hoppas jag. :)

Jag ska faktiskt göra mig iordning för jobbet nu,
så det var allt för idag!
PUSS!

ne, jag tar och går på't ikväll!

Efter många om och men så blir de utgång ikväll. Det blir studentfest för hela slanten och jag är riktigt laddad fört.

Kom precis hem, har varit och fikat med Sanna på mingus och det var jääättetrevligt. Hon hjälpte mig lite med saker som jag behöver fixa, och fan, det ser bra ut. Så att jag var sne igår var egentligen bara onödigt, för det går bra nu!

Ne, nu ska jag göra mig iordning!


sne!

Jag är var lite sne förut, rätt mycket sne faktiskt.
Men jag ringde Jessie och lätta på hjärtat, hon är looooove!


i feel it all

Det är måndag och studiedag, den gillar vi.
Det har varit jättefint väder, och vår projektgrupp samlades för att skriva lite på rapport, och vi fick gjort det vi ville. Sen var jag ute på promenad med Karin och Ceccan, alltid lika trevligt att träffa dem.
Ikväll blir det lugnt, ska skriva lite på samhällen och sen sova tidigt. Låter kanske lite tråkigt, men ack så skönt.



Puss!

så naajs!

Det är söndag och jag är jätteglad!
Kanske är det för att jag vet att helgen inte är slut än, eftersom det är studiedag imorgon eller så är det för jag hade jättekul igår. För igår var det fest, en jättebra fest. Vi drack drinkar och dansade, alltid dans! Vi lekte bondgård och jag tror Marie har film på detta, haha! En riktigt naaaaaaaajs kväll liksom!

I fredags var det mys hemma hos Cissi. Vi köpte morötter och dipp, godis och skulle kolla film. Men vi var för oseriösa för att kolla film, så vi beslöt oss att kolla förbi ålle en sväng, och där flummade vi så in i kan man väl säga. Haha! Sen hämtade vi upp Haaga och David på stationen och pratade och skrattade. Alltid lika trevligt :)
En riktigt bra fredag med andra ord.

Idag är de rätt bra väder och jag är inte bakfull alls, vilket jag trodde jag skulle bli. Men jag klagar givetvis inte.
Idag blir de nog en mysdag hemma med familjen. Det var längesen vi bara tog de lugnt, och det ska bli mysigt.
Gå ut och gå ska jag göra med!

Men nu ska jag mysa vidare.
So long folks!