31/10

Det är redan tisdag och lovet går fort.
Igår var jag på stan och inhandlade lite grejor med Karin, vi åt även på Mingus och det var ju inte helt fel. Men gott var det, riktigt gott. Deras aioli är to die fooor. Jaja, när jag kom hem så beslöt jag mig för att stora städa mitt rum och rensa ur garderoberna och oj vad saker jag hittade. Spännande.
Sen var det mys på kvällen, jag älskar att mysa.
Idag har jag inte hunnit mer än att äta frukost och jag känner inte för att göra något idag, utan bara ta det lugnt. Jag gillar dagar då man inte behöver göra något, fast ikväll ska jag spela innebandy men det känns bara bra. Träningen har inte gått sådär jättebra det senaste, men det gör inget för man får ta det lugnt ibland och så.
Jag ska nog fixa lite lunch och sen ska jag gå över och prata med farmor det var så längesen, min farmor är söt.

Men först är det mer slapp framför tv, och sen lite mat.
Simma lugnt!

29/10

Hej,
Det är svinkallt ute och jag ska snart äta.
Det var en bra gårdag och en jättebra dag idag med.
Idag har jag varit på IKEA med Björn, och han har skaffat sig en hel del snygga prylar.
Denna helgen har jag ffaktiskt ått en tröja och en mössa, känns bra nu när det är  börjar bli ännu kallare. Och gratis är ju alltid kul. Men nu återstår jacka och skor, det är ett måste.

Nu är det mat, och sen är det Björn som gäller. Björn är bäst.








Jeeeeeeeeeeeeeeeennifer.

28/10

Gårdagen var jättemysig och bra, och hittills har dagen varit lika så.
Jag och Sara var och kollade på Trollflöjtens BK och det var svinkallt, men det gick iaf. Dom vann förresten, gött för dom. Eller ngt.
Ikväll blir det fest och det blir ball.
Nu ska jag ta mig en nybakad bulle och ett glas mjölk, sen vila för ikväll är det paaaaartaaaaj!

26/10

Jag gillar inte regn, det är kallt och blött.
Det är torsdag, en dag kvar till helg och lov. Jag är jättesnart klar med mitt samhällsarbete och det känns otroligt skönt.
Så de sägs att det ska bli storm, det kan ju vara mysigt att få sitta inne och mysa framför tv, men går strömmen blir det nog mest tråkigt faktiskt. Iofs levande ljus är ju mys och så men nej. Men imorgon ska det ätas jättegod mat och då behövs ingen tv, eller kanske lite, sen på kvällen liksom. Jag har kommit på att jag älskar verkligen att kolla på tv, det gör jag verkligen.
På lördag blir det troligen fest och det känns gött, riktigt gött. Träffa tjejerna som jag aldrig hinner nu förtiden, det är inte bra alls.
Utöver det blir ihelgen riktigt lugn, men lovet blir det lite mer fläng på. Jag och Henning har pratat om att åka hälsa på en vän, vilket vore suveränt. Sen ska jag till Göteborg en dag och leta skor och jacka. Inte jättemycket fläng, men lite.


Ps. Jag är klar med samhällen nu, och det känns fruktansvärt svingött. Ds

24/10

Allt är stressigt och samhäll funkar inget vidare. Det känns lite tungt faktiskt, eftersom jag har 1/3 och jag har kört fast och det ska vara inne på fredag. Men det löser sig, det gör det alltid.
Men det är tisdag och innebandy på schemat, och det känns rätt gött.
Jag och
Sofie bakade äppelpaj med kokos till spanskan idag och jag tror den blir jättebra. Känns ju lite dumt att prova smaka så är det en bit som fattas imorgon när vi kommer med den. Fast det är ju klart att den är god, vi har ju bakat den med kärlek.
Nu ska jag byta om och sen spela innebandy som sagt, och sen blir det att lägga sig. Det tar på krafterna att spela med bönder, Björn och Henning.





Jennifer.


23/10

Måndag, jättemkt regn och Stinas födelsedag.
Vaknade vid halv åtta och var riktigt trött, och att det regnade jättemkt gjorde inte det till de bättre.
Men som tur var kunde mamma köra mig till skolan, och det kändes skönt att slippa cykla och bli jätteblöt.
Första jag fick reda på var att jag har sovmorgon imorn, vilket känns otroligt skönt och sen var det bara spanskan som återstod där vi som vanligt inte gjorde något.
Nu är det samhäll som gäller, samhäll för hela slanten faktiskt. Och ikväll ska Björn sova här, det blir jättemysigt som alltid.

Eh, jag har aldrig något att skriva om, så jag sätter punkt här för idag.


21/10

detta är nog den sämsta helgen på jättelänge, verkligen sämsta.







nothing else compares.
oh, no nothing else compares.


20/10

Jag kom precis hem ifrån KG, tjejerna  var där och det var riktigt trevligt. Men jag är alltid så fruktansvärt trött på fredagar, eller blir de av att inte göra något och det var nog de andra tjejerna med. Så vi beslöt oss att kom hem och sova eller ngt. Ja, men trevligt var det iallafall, som vanligt med andra ord.
För första gången på väldigt länge har jag ingen anning om vad jag ska göra för något ihelgen, det känns rätt gött faktiskt och bara ta det som de kommer.
Nu ska jag göra popcorn och kolla om det finns något bra på TV, gonatt.

18/10

Det är onsdag och det känns helt okej. Skolan var lugn och jag slutade tidigt. Kom hem och lagade lite mat, sen somnade jag framför TVen,  den händer allt för ofta. Men skönt är det.
Nu har jag pluggat samhäll och kommit en bit, men det går fruktansvärt segt och det är inte alls kul. Jag får försöka jobba mer på det imorgon, det blir nog bra.
Det är höst och mörkt nu.

78760-97



Nu ska jag läsa, sen träna och efter det bara chilla.

17/10

Imorse var de verkligen tungt att gå upp, det var jättemörkt och jättekallt och jag var inte alls sugen på att gå upp, hade så gärna legat kvar.
 Men idag blev en riktigt bra dag, eller egentligen gillar jag inte tisdagar för dom är mest tråkiga. Men idag fick jag reda på att jag slutar 11 både imorn och på tors, då kan de inte bli annat än en bra dag. Sen gick svenskan helt okej och den är ju inte fel. Iofs har jag en del samhäll att göra, men jag får ta de helt enkelt.
Ikväll ska de spelas innebandy för fulla muggar, men först ska jag sova och äta.

16/10

Helgen var helt okej. Fredagen var jättemysig och det var riktigt kul att mysa med alla tjejer. Det går för lång tid emellan våra myskvällar, och det har vi bestämt att det inte ska få göra längre.
Lördagen spenderades med Karin i Göteborg, jag hittade lite smått och gott och Karin lika så. Sen på kvällen blev det fest, och förfesterna var riktigt ball resten var keff typ. Söndagen började bra men gick sen mest utför. Jag var jättenegativ och det var mest bara skit, allt var verkligen skit. Typiskt söndagar. Men la mig tidigt, vid tio tiden så blir jag väckt vid elva av att Hampus skickar ett sms, det var iofs ett rätt roligt sms så de gick väl an. haha.

Men än så länge har idag varit en bra dag, är övertygad om att den kommer att blir bättre.
Jag har inte varit i skolan idag, hade en lektion och kände de var jätteovärt att gå på den. Så jag sov ut och tog tag i mitt samhällsarbete som jag faktiskt nästan kommit hälften på, men nästan hälften bara. Jag har sprungit också, och nu ska jag laga mat och sen plugga svenska. Och ikväll blir det mys med Björn för hela slanten. Jag tycker om Björn. Nanana.

jag älskar björn.

78760-93  78760-90  78760-91  78760-89  78760-92  78760-62    78760-95   78760-94

78760-39  78760-59

13/10

Det är helg och jag ska träffa tjejerna ikväll, göra tacos och kolla idol, det kommer bli bra, oh yes it will.
Tjejerna, göteborg, fest och björn, det är min helg och det kommer nog bli en bra sådan.


78760-87




12/10

det är torsdag, och en rätt bra torsdag.
slutade halv elva idag, då beslöt jag och emina oss för att träna. sagt och gjort, vi tränade faktiskt riktigt bra idag. i övrigt går min träning bra.
sen åkte jag hem, kollade lite tv och sov, det behövdes. när jag vaknade satt henning och johan i mitt kök och pratade med min syster. var ett tag sedan jag träffade johan, så det var riktigt trevligt. johan är bra, henning med givetvis. henning hade faktiskt med sig en jättefin tröja som jag fick av honom.

jag är har ingen ork för skolan, det har varit svinmkt det senaste, och det är mkt fram till lovet. det är fruktansvärt knäckande att jag har två år kvar i skolan. men snart är det lov och det är behövligt.

snart kommer björn, vi ska hyra film och bara mysa. jag tycker om honom jättemycket.





we're not those kids, sitting on the couch.

8/10

det är söndag, och snart kommer mina tjejer.
helgen har varit helt okej den började i fredags med en myskväll med björn, sara och martin. vi kollade idol och sen kollade vi på film. vi var rätt trötta allihop så vi la oss rätt tidigt.
i lördags var det inte riktigt lika lugnt, mamma kom och hämtade mig runt 12 och så åkte vi ner till stan för att fixa lite saker. sen hem och sen till lasse sen hem igen och sen gjorde jag i ordning mig för kvällen. jag skulle nämligen hjälpa cicci på hennes pappa och många mer på deras 50års fest. det var rätt ball, även om vi hade fullt upp hela tiden. men ibland hann vi stilla oss med en drink, vilket faktiskt var positivt och riktigt gott. sen var jag hemma vid fyra, då åkte jag hem till björn och somnade rätt snabbt.
idag har vi gjort mat och myst, en typisk söndag.
det blir mer mys nu, med mina tjejer som sagt.



jennifer.


5/10

Hej.
Idag har varit en jävligt positiv dag. Provet gick jättebra, och träna har jag hunnit och nu ska jag och björn äta god mat sen mysa jättemycket. Vi myser bra ihop.










To see your face, your smile
To be with you wherever you are.



3/10

Snart är det lugnt, bara lite mer plugg, sen är de lugnt. Det känns riktigt positivt.
Jag ska snart sova, ska bli riktigt skönt efter denna dag. Idag har jag pluggat med jessie, och spelat innebandy med henning och massa gamla bönder, det var faktiskt riktigt kul och jobbigt.
Men nu är jag trött och saknar Björn jättemycket.
Så gonatt då.



78760-6



1/10

Det var jättemycket fest igår, fylld med skratt, musik, bra folk och drinkar och oj vad ball det var.
Det har också varit en mysig helg med Björn, han är bäst.


78760-62


















Det är 1 oktober, simons födelsedag, och det är höst nu.