då tar vi den!

Hej igen!
Kom precis hem från Karin, det blev en otroligt god pastasallad (lite utav vår favorit) och efter det blev det film och hallonte och givetvis massa prat! Det tar liksom aldrig slut, och bra är ju de!

I lördags blev det en hel eftermiddag med Lina och vi hann med lite shopping och mat innan vi åkte hem till oss för förberedesle inför kvällen. Vi förade lite hos oss innan vi drog vidare till den riktiga förfesten hos Linn och Sara. Och vilken förfest/fest det var! Ni får lite bilder (fidderns bilder rättare sagt):


Söndagen var det mys och lite bakfylla och lite mer mys. Så som sagt, en helt underbar helg.
Inatt blev det inte alls mycket sömn, gick helt enkelt inte att sova. Blev mest en massa prat. Så känner det är dags att sova lite nu om jag ska orka med morgondagen. Det kan hända att det blir lite brädåkning om vädret tillåter.
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Marie

du är fin du, jennifer.

Postat av: Marie

du är fin du, jennifer.

2009-01-12 @ 22:47:29
URL: http://marrebarre.blogg.se/
Postat av: Marie

äsch :) jag åker om två veckor! det börjar bli lite nervöst. jag kommer upp till oslo på söndag kväll och stannar till onsdag morgon. jag kanske tar ett besök förbi er om jag får? :)

2009-01-13 @ 14:47:40
URL: http://marrebarre.blogg.se/
Postat av: Marie

äsch :) jag åker om två veckor! det börjar bli lite nervöst, men det ska bli jättekul! jag kommer till oslo snart. vi kanske hinner ses en sväng? :)

2009-01-13 @ 15:50:42
URL: http://marrebarre.blogg.se/
Postat av: Marie

haha, anledningen till att jag postar två gånger är för att de inte kommer upp, sen kommer det helt plötsligt två¨på samma gång? wicked.

2009-01-13 @ 15:51:23
URL: http://marrebarre.blogg.se/
Postat av: em

åkte du ngt elr :D:D?

jag ska tjata med på mamma och pappa nu. du måste hjälpa mig lite med<3

2009-01-14 @ 08:15:13
URL: http://emelieelisabetheriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback